Hvad er der i min Weekend Camping Taske?!

Det er sjældent at jeg pakker en weekendtaske, og da jeg netop havde gjort dette til min camping-weekend, så tænkte jeg at jeg ville vise hvad jeg har valgt at tage med. Det er kun én overnatning så der er ikke ret meget tøj i tasken, men min toilettaske fylder en del. Havde jeg skulle have makeup med, havde der også været en makeuptaske med i, men det er ikke ligefrem det jeg regner med at skulle bruge på camping denne gang. Men tasken er fyldt og derudover så har jeg valgt at tage en varm trøje med og nogle behagelige sko.

Nu skal I se hvad selve tasken indeholder.

Mine forældre har internet-forbindelse, så jeg har valgt at tage min lille notebook med så jeg kan blogge derfra. :) Og jeg har selvfølgelig også mit kamera med samt en selfiestang. Skulle jo have mulighed for at kunne tage nogle fede billeder hvis vejret viser sig at være fint, ik? :D

Har en oplader med til telefonen, som jeg også har med sammen med mit visa-kort, sygesikringskort, lidt visitkort (har jeg altid med mig) og lidt penge. Nøglerne kommer jeg heller ikke afsted uden og så har jeg valgt at tage min iPod med til rejsen og timerne jeg skal nyde alene med hundene. En lommelygte er altid praktisk når man er på camping, da der ikke rigtig er lys på pladsen derover om natten. Et par solbriller er næsten også et must og så har jeg et par bøger og lidt guf med som jeg kan hygge mig med imens de gamle er ude og fulde sig. :D

Som sagt så har jeg en smule tøj med, samt noget nattøj og nogle behagelige hjemmesko. Og så er der den kæmpe toilettaske. Deri gemmer der sig følgende:
* Dry Shampoo * Myggestift * Ansigtsrens * Elastikker * Solcreme * Mundskyl * Tandpasta * Tandbørste * Håndcreme * Blegecreme til håret * Roll-on-Deo * Hårbørste * Vatpinde * Vatrondeller * Vådservietter - alm og til hænderne * Håndsprit * Tandstikker * Læbepromade * Parfume * Mascara og Eyeliner * Div. piller * Trusseindlæg og bind * Spejl *

Det er en del ja, men jeg ville gerne være sikker på at jeg har det hele med. Dog har jeg ikke shampoo og bad med. Der er mulighed for at tage bad, og hvis jeg skulle tage et så har mine forældre det jeg skal bruge. De har selvfølgelig også håndklæder, pude og dyne, så det skulle jeg ikke tænke på.

Jeg kunne have det hele i min lille sportstaske, men havde jeg skulle være afsted i flere dage, så havde jeg nok måtte tage den store sportstaske frem. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)