Har brug for at stresse mindre over det

Sikke en dag det har været. Jeg fik næsten ikke sovet i nat fordi nerverne arbejdede på fulde hammer. Jeg hader at min angst skal påvirke mig så meget og stresse mig så voldsomt i situationer som den i dag. Havde et møde med min sagsbehandler og selvom jeg ved at der ikke sker noget voldsomt endnu så længe jeg er under behandling og kan se frem til endnu mere af det, så valgte min krop alligevel at reagere ret voldsomt. Jeg brød dog ikke sammen i dag, som jeg har gjort de andre gange, og det var faktisk lidt rart. Jeg hader at vise den slags følelser overfor fremmede. Men jeg overlevede og vi fik os en lang snak om alt og ingenting.

Jeg er stadig syg og vågnede faktisk med høj feber, men i løbet af dagen dæmpede den sig heldigvis. Jeg fik dog ikke lagt mig under dynen da jeg kom hjem, som ellers var planen, men gik med det samme igang med at tage fat på den DIY jeg er igang med i forbindelse med mit #Blogtober. Sidder stadig med det og har et par dages arbejde i det endnu - shit det tager lang tid altså! Men det hjælper lidt på det når man hygger sig med lidt musik fra min barndom - nemlig det velkendte og skønne musik af Kim Larsen og Shu-Bi-Dua. Hold da op hvor det vækker minder.

Nå, men inden jeg skal finde min seng, så vil jeg se om jeg kan blive færdig med det jeg sidder med lige nu. Sov godt når I kommer så langt folkens. :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)