Mænd der bare bliver ved med at være HOT!

Nogle mennesker render altså rundt med de mest fantastiske gener, og igennem årene har jeg da også savlet over en del af de kendte skuespillere. Det er dog ikke dem alle der altid har været virkelig flotte mænd, men der er et par stykker og dem vil jeg gerne dele med jer derude. :D Frem med lommetørklæderne. Og ja jeg synes faktisk godt at ældre mænd kan være virkelig tiltrækkende. De grå hår skræmmer ikke mig. :D


6 kommentarer:

  1. Mums et lækkert indlæg :P Ian Somerhalder og Hugh jackman kan jeg være med på og hvis du tager Jensen Ackles, så vil jeg have Jared Padalecki

    SvarSlet
  2. Synes kun de er blevet kønnere med tiden.. ha ha <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)