Min dag i Odense i går

Som I nok allerede har lagt mærke til, så var jeg et smut forbi Odense i går. Tog hjemmefra omkring middag og blev så hentet ved Banegården af Jeanette. Vi skulle nemlig have en hyggelig veninde-dag og skulle have noget god mad. Vi var forbi nogle stykker, men det ene sted var voldsomt skuffende, det andet var lukket så vi endte på Jensen's. Og det var overraskende lækkert! Nu ser jeg virkelig frem til at skulle spise derinde til Bloggertræffet. :D

Vi var selvfølgelig også forbi et par forskellige butikker derinde inden turen gik ind forbi Magasin og Clinique Standen. Skriver om det senere i dag. Og så fik jeg for første gang ever prøvet det der Frozen Yougurt. Det er virkelig lækkert! Ville dog ønske der var flere forskellige slags smage man kunne vælge imellem samt mere topping. Mere frugt måske og noget andet sødt.

Alle butikkerne i gågaden lukkede så stille og roligt og det var tid til at tage videre. Vi havde snakket om at tage i IKEA, så der endte vi så. :P Man kan aldrig komme for mange gange i IKEA. *Hehe* Fik så købt nogle bloklys, som jeg snart skal have skiftet ud i vinduerne i stuen og så fik jeg købt mig endnu en hovedpude. Er lidt træt af at jeg kun har én alm og så en specielt til nakken. Så nu kan jeg endelig rede min seng så den ikke ser mærkelig og ujævn ud. Og jeg siger jer jeg sov som en sten i nat. Den ekstra pude gør altså mirakler for en som jeg. Og selvfølgelig skulle Prinsen også med i seng. Han havde savnet mig åbenbart. Vi stod så også først op kl 8 i dag. Så jeg er kommet lidt sent igang med det jeg skal, men jeg når skam nok det hele. :D Skal bare lige have handlet ind til weekenden og så kan afslapningen ellers bare starte.

I får lige et par billeder her, samt vloggen fra i går. ;)2 kommentarer:

 1. Det var sådan en skøn dag, det eneste problem er at tiden altid går alt for hurtig.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja på dage som disse kunne man godt bruge 48 timer i døgnet

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)