Godnat alle sammen

Cosmo holder virkelig øje med mig. Jeg har jo også været væk det meste af dagen så Prinsen er skuffet! Han har fulgt mig rundt lige siden jeg kom hjem fra min tur til Odense. *Hehe* Han er sku lidt dejlig. ;) Men nu har han mig også for sig selv hele weekenden.

Det har været en lang men super dejlig tur til Odense i dag. Jeg skriver dog ikke om det i dag - I må vente med et indlæg om den til i morgen. Samt et indlæg om det event jeg var blevet inviteret med til. Har fået taget lidt billeder og optaget lidt video - så jeg skal også lige have redigeret vloggen før de indlæg kan blive udgivet. Så jeg får lidt at se til i morgen og skal også lige have handlet ind til weekenden. Den står på hygge og selvforkælelse. Det bliver sku lidt dejligt.

Nå, men jeg vil tage mig et langt bad, finde sengen og crashe max! Godnat. :D

2 kommentarer:

  1. Du kunne da også godt ha haft et eller andet med hjem til ham.. ha ha..

    Håber du har sovet rigtig godt. <3
    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)