Månedens Favoritter - September 2015

Denne måned har ikke været så god når det kommer til disse favoritter. Der har i hvert fald ikke været ret mange, så det bliver en meget kort liste. Men lidt er jo også bedre end ingenting, ik? :D

● Garnier Micellar Cleansing Water - Jeg har stort set ikke brugt andet rens til ansigtet i denne måned, udover det fra Colosé og så denne. Jeg elsker den og jeg tror ikke jeg kommer til at slippe den lige foreløbigt.

● Naobay Orange Juice Hand Creme - Genganger fra i sidste måned. Den er super fantastisk! Og så er duften altså bare perfekt til denne årstid. Mums altså!

● Secret d`Essences "Neroli" - Det er den jeg har stående fremme, så det er faktisk den eneste jeg har rakt ud efter. Derfor kommer den også i denne måneds favoritter.

● GOSH Forever Lip Shine i farverne 003 Love Story og 002 Sweet Moments - De er og vil altid være de mest perfekte nude læbestifter. De er super nemme at påføre, de føles lækre på læberne og så er de perfekte at have liggende i håndtasken. Love them! Love GOSH!

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)