Jeg er ikke en glad kvinde i dag

Jeg har været hidsig hele dagen. Jeg står stadig uden internet, og det lader bare til at blive værre og værre og det pisser mig godt og grundigt af. Jeg forsøgte så at optage en vlog til starten af Oktober og gik igang med at uploade den, da jeg troede at nettet var vendt tilbage, men så blev det bare ved med at smide mig af. Så jeg kommer til at tale med MEGET store ord i morgen når teknikeren kommer forbi. Jeg bliver hjemme fra kursus for at være hjemme, for nu skal det fandme løses! Vi troede vi havde fundet fejlen i går, men det bliver bare ved med at være noget lort!

Troede så at det var dét når det kommer til ting der bare ikke vil lykkedes for mig i dag, men næh nej da. Jeanette har været så sød og elskværdig at sende mig en lille sød tanke med et gavekort fra "Send en tanke", som jeg så ville indløse og bruge her til aften. Jeg har nemlig haft cravet junk-food i flere uger nu, men har ikke haft råd, så med gavekortet her tænkte jeg at jeg langt om længe kunne hygge lidt med noget god mad. Så jeg handlede kun ind til de næste par dage da jeg var nede og handle tidligere, og nu står jeg så med et problem. Koden på gavekortet virker ikke. Kunne græde snot! For nu sidder jeg og sukker endnu mere voldsomt efter junk-food. Øv altså.

Jeg slås også stadig med migræne, så jeg er ved at være godt træt af det hele disse dage. Ville ønske der snart ville ske noget godt. Noget der kan løfte humøret betydeligt.


3 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på at bøtten snart vende og alt det gode vælter ned over dig.. <3
  Håber godt nok at sendentanke får styr på det med den kode i morgen..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg også. Det er ved at være pænt deprimerende og stressende det her.
   Og det gjorde de heldigvis. :D

   Slet
  2. Ja skønt at de lykkedes til sidst alligevel :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)