JOIK Voks Duftlys fra Soft&Comfy.dk

Mit duftlys-hjerte banker helt vildt lige nu. Fik besked om at jeg kunne hente en pakke på posthuset her tidligere og smuttede så forbi efter den, da jeg tog hjem fra Mindfulness. Desværre var det ene lys knust da jeg åbnede pakken, så firmaet er kontaktet og Post Danmark har igen gjort mig godt vred på og træt af dem. Føj hvor skulle de seriøst have dårlig smag i munden. Enten forsvinder ens pakker helt eller også dukker de op totalt smadrede eller tomme, fordi en eller flere har haft lidt for lange fingre. Det er sku en flok tyveknægte som desværre bliver ved med at slippe godt afsted med det. Det er bare IKKE iorden!

Men som sagt, så har jeg da i det mindste modtaget min pakke denne gang. Og udover at blive skuffet over de tusind stumper af glas, så spredte der sig en virkelig skøn duft ved åbningen af kassen. Minderne strømmede ind over mig, og jeg fandt mig selv mentalt tilbage i min barndom, hvor jeg næsten dagligt besøgte en af de mange kælderbutikker nede i byen, som solgt røgelse, duftlys, tørklæder og en masse andet man faktisk godt kunne se være en del af et mindfulness-fyldt hjem. Så jeg er virkelig glad for at have modtaget disse. Og udover dem så har jeg fået lidt prøver med på nogle body lotions og en dagcreme samt en lækker lille læbepromade. Dejlig overraskelse må jeg nok sige. Små gaver er altid en dejlig forkælelse.

Sitet hvor I kan finde disse skønne duftlys samt andre lækre produkter er Soft&Comfy.dk. Noget der tiltrak mig ved denne webshop var jo - ingen overraskelse - duftlysene, som der er ca 30 forskellige slags af derinde. Havde jeg råd, så havde jeg købt alle og enhver af dem. Men det må være noget man en gang imellem forkæler sig selv med, når der er plads til det i budgettet. Jeg har allerede 5 duftlys mere i sigte, som jeg meget gerne vil have i min samling. For selv når de bare står fremme uden at være tændt så afgiver de den skønneste duft i de rum de står i. Helt igennem fantastisk! Så dem vil jeg meget gerne have flere af.

De 5 lys jeg har fået hjem er følgende:

● Apple glögg - En duft af æble, kanel, kardemomme og nellike giver en varm fornemmelse som jeg synes er perfekt i Vinter halvåret og dufter utroligt meget af jul. Den kan også bruges i Efteråret pga. de skønne krydrede dufte.

● Bamboo - Denne er efter min mening en spa-duft som virker utroligt afslappende for ens sanser. Den dufter af asiatiske krydderier som er mikset med jasmin, grønt græs, lavendel og citrus. En dejlig frisk duft som er god hele året rundt.

● Cinnamon coffee - Jeg har altid været vildt med duften af friskbrygget kaffe, men ikke med smagen - er dog blevet bedre til kaffesmagen, og i forbindelse med det ville jeg gerne prøve dette duftlys. Det har en skøn duft af - selvfølgelig - friskbrygget kaffe, kanel, vanilje og karamel. En virkelig lækker duft, som jeg synes er helt eminent her til Efteråret og Vinteren. Hold da helt op altså!

● Fresh - Jeg elsker friske dufte når det kommer til duftlys og dette har ikke skuffet mig på det punkt - for det har virkelig en lækker frisk duft. En duft af æbler, eksotiske blomster, musk (Mmmmm!) og sensuelle træsorter. Især de to sidste dufte er nogen jeg er blevet ret glade for. Elsker det jeg kalder for et "Boyfriend-candle". :P

● Night - Og "Boyfriend-candle" er dette! Mums siger jeg bare! Det dufter af en blanding af sandeltræ, myrra, vanilje, moskus, sort peber og rav - en duft som de selv beskriver som dyb, mørk, mystisk og sexet. Og jeg er enig.

De duftlys jeg meget gerne vil have udover disse jeg har fået hjem i dag er "Sensuelle", "Fresh Melon", "Paradise Island", "La Bella Vita" og "Lilly of the Valley". De koster 90 kr stykket, så det er måske ikke lige nogen jeg køber hjem nu her, men på sigt ville jeg blive virkelig lykkelig hvis jeg kunne få dem. Ville være helt fantastisk.

4 kommentarer:

 1. Vil du mene, at de dufter intenst, eller er duften meget faint?
  Er storforbruger af Yankee Candles, men man kan kun få dem i USA, så jeg er konstant på jagt efter nogle, der dufter som dem ☺️

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er en mellemting :) Har dog aldrig haft æren af at have et Yankee Candle så ved ikke hvordan de er til sammenligning. Disse er dog mindre. ;)

   Slet
 2. De lyder fristende og ja enig mht post Danmark - jeg bruger selv uanede mængder bobleplast hvilket slet ikke er i tråd med mine miljøvenlige dufte ��
  Vh Lene // DuftVerket

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes det er for dårligt at man er nødsaget til at bruge så meget indpakning som kun øger forureningen af vores miljø fordi de skal være sådan nogle svin med andres ejendele på den måde. Og priserne stiger hele tiden. Servicen daler. Det passer ikke rigtig sammen.
   Men nu har du da gjort mig nysgerrig mht. dine egne produkter. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)