På farten i dag

Hvor blev dagen lige af? Hold da op! Føler ikke jeg har været ret meget hjemme, men har da været hjemme nogle timer imellem Mindfulness-kursus og besøg hos de gamle. Jeg skulle nemlig ud til dem og vaske lidt tøj og spise med, så var lige hurtigt hjemme for at samle mig og finde det jeg skulle have med derud. Har ikke fået tøjet med hjem, men regner med at hente det i morgen. Det er nu meget rart at man lige kan spare lidt penge på den måde. Hjælper dem så med at male det nye udehus de er igang med at bygge, så på den måde udligner vi det lidt. :P

Jeg kom lidt sent hjem og er faktisk også godt træt i kroppen. Ved ikke lige hvad der har gjort at jeg er så smadret, men det er nok alle de krops-skanninger vi lavede i dag samt yoga-øvelsen. Jeg er ikke blevet helt rask endnu, så energi-niveauet er meget lavt. Håber dog at jeg kan sove længe i morgen så jeg kan samle lidt energi til weekenden. Ikke at der skal ske noget specielt, men har lidt ting jeg gerne vil have forberedt til Oktober måned. Så jeg har brug for at finde energi og en masse tid til det. Nogen der har noget de kan undvære? *Hehe*

Nå, men jeg vil smutte. Internettet er heldigvis tilbage, så jeg kan lige få ordnet lidt mails, tjekke op på pakker der gerne skulle ankomme i morgen eller fredag, give besked på en invitation til en rund fødselsdag og så skal jeg lige have styr på lidt småting inden jeg kan hoppe ind under dynen. Sov godt hvis ikke I allerede ligger og hygger under dynerne. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)