Starter dagen langsomt

Har en lidt off-dag, men er da kommet op af sengen og har fået lavet morgenmad. Det har dog taget mig et par timer at komme ordentligt ud af sengen og nu føler jeg mig en smule dvask. Er ikke rigtig kommet videre end til min sofa. Sidder og hygger med lidt serie på computeren og tror bare det bliver en stille og rolig dag hvor jeg får ordnet lidt praktisk. Hader at halvanden uges sygdom kan dræne en så meget. Men må bare tage en fridag og se om jeg kan blive klar til at få ordnet en masse i weekenden.

Hvad skal I bruge jeres weekend på?

2 kommentarer:

  1. Vi skal til min Mors mands fødselsdag lørdag, men ellers tror jeg ikke der skal ske noget, ret kedeligt faktisk. :D

    Håber du får en hyggeligt weekend <3
    Knus

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)