Regnfuld Søndag og Sygdom

Bvadr! Hader at være sygdomsramt, og når man bliver vækket med et sæt fordi telefonen ringer, så gør det bare det hele meget værre. Men det var et opkald der betød at jeg kunne se frem til et par rundstykker. Havde nemlig lavet en aftale med viceværten denne weekend. De henter rundstykker hver Søndag, og i dag fik jeg lov til at få et par stykker med. Slet ikke dårligt. :P

Men jeg er så desværre blevet syg. Det har været undervejs i et par uger nu, hvor jeg har haft lidt kriller i halsen og tilstoppet næse om morgenen, men det er ikke rigtig blevet til noget før i går. Så nu har jeg desværre måtte ligge mig på langs. Jeg har et møde med min sagsbehandler i morgen, så der håber jeg at jeg er frisk nok til at tage ned. Det skal være rigtig møgvejr, så dagene efter mødet bliver nok ikke bedre mht. sygdom. Øv altså. Det var ikke lige sådan at jeg havde planlagt den næste uge skulle gå. Men der er ikke ret meget andet at gøre end at prøve at holde varmen når jeg kan være hjemme, drikke noget varmt og bare prøve at sove sygdommen lidt væk. Hvis man da kan få lov til det. En af dem der bor omkring mig hører Rasmus Seebach, Christoffer og andet popmusik på fulde knald og det er altså ikke lige det jeg har lyst til at høre på lige nu. Vil bare gerne have lidt fred og ro. Er det for meget at forlange om Søndagen?

Nå, men jeg vil nyde mine rundstykker og så rammer jeg nok sofaen med et brag bagefter. Ha' en god Søndag alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Håber du får en god søndag alligevel og god bedring.. <3

  SvarSlet
 2. Øv, rigtig god bedring.
  Dejligt med en god vicevært som kan bringe dejlig morgenboller til døren.

  God søndag.

  - Louise ^^ http://www.eightytwo.dk

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)