De Udødelige Creoler - Jewelier.dk

Jeg er gået fra at gå med meget prangende øreringe til at de nu gerne må være meget simple. Derimod har jeg rykket det prangende og vilde til halskæderne i stedet. Jeg har aldrig været typen der gik med store statement-halskæder, men dette Efterår er jeg virkelig blevet glad for dem og har efterhånden en del på vej hjem. Det betyder så at jeg kigger efter mere simple øreringe til i år. Og i min postkasse i dag lå disse:

Disse har jeg fundet på Jewelier.dk, men det er ikke helt de samme som vist på billedet, så blev en smule skuffet da jeg åbnede op for kuverten. MEN! De kan godt bruges alligevel. De er en smule tykkere og mørkere i sølvet end på billedet på shoppen og så er lukkemekanismen en anden, så det skal man lige have i tankerne når man trykker dem hjem.

De måler 4 cm i diameter så de er lige en cm for meget til min smag, men ellers er de fine. De er simple og stadig meget populære i modebilledet. Tror faktisk aldrig at disse hoops vil gå af mode - i hvert fald ikke i min verden. ;) Man er altid safe med et par af disse i sin samling.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)