Lørdag Aften

Migrænen holder stadig fast i mig, så der er ikke sket så meget på privat-fronten, men har da været nede og handle tidligere samt taget imod en pakke til Bloggertræffet - en virkelig dejlig en af slagsen. Så håber I der skal med glæder jer. ;) Derudover så har jeg nydt den uimodståelige solnedgang. Jeg elsker når himlen lyser sådan op i de skønneste gylde farver. Og jeg har langt om længe fået mig noget suppe. Så de var på tilbud, så måtte bare have en med hjem. Mums!

Jeg sidder også lige og læser om det fænomen vi får på nattehimlen i morgen/natten til mandag. Nemlig en unik blodrød super-høstmåne. Jeg har altid været fascineret af månen og har taget en masse billeder af den igennem tiden - dog kun med digitalkamera. Tog lige et nu her til aften også, da jeg lige skulle teste mit nuværende kamera (det jeg vlogger med), og tror faktisk det bliver det jeg vil tage frem i morgen nat når jeg skal tage billeder af den store måne.

Ikke nok med at det er fuldmåne i morgen, så er der også måneformørkelse, hvilket der giver månen den røde farve. Men den er også tættere på jorden, så den bliver rigtig stor. Det er godt nok meget sent om natten/tidligt om morgenen, men jeg vil prøve at sætte vækkeuret til så jeg kan komme op og se det - og ikke mindst tage billeder af den. Så jeg håber virkelig at jeg kan vågne på det tidspunkt. *Haha*

Nå, men jeg vil smutte. Vil læse lidt videre i min bog. Kom endelig lidt igang i går, så nu skal jeg bare prøve at holde det ved lige.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)