Tester - Gilda Deep Clean Clay Mask

Jeg slås stadig dagligt med internet der leger Houdini - forsvindelses-kongen - så jeg har siddet og læst lidt, men fik så pludselig lyst til at forkæle mig selv. Der sker jo ikke så meget når internettet ikke vil virke, så hvorfor ikke lege lidt spa herhjemme? Jeg fik en muddermaske i den sidste Goodiebox som jeg endnu ikke har fået prøvet, så det var da det perfekte tidspunkt til det, ik? Og nu elsker jeg jo muddermasker. De er i hvert fald i min top 3 sammen med peel-off-masker og skrubbe-masker. Der findes ikke noget bedre.

Jeg har en meget problematisk hud, da jeg både har fedtet, tør og teenager-agtig hud. Fedtet fordi jeg producerer utroligt meget fedtstof i ansigtet, tør pga. min psoriasis og teenager-agtig både pga. fedt-indholdet i huden men også fordi jeg på en eller anden sindsyg måde får produceret skyhøje mængder af talk. Øv øv øv altså! Og når man snart har prøvet alt, så bliver man altså en smule frustreret. Derfor er muddermasker himmelskønne for mig. Det er dejligt tørre masker og de kan få lov til at suge en masse af det fedtstof jeg har i huden - samtidig med at de selvfølgelig renser i dybden. Ja tak!

Normalt så plejer jeg at påføre en masse af den mudder der, men ved denne skal det være et tyndt og jævnt lag. Det var lidt af en udfordring for mig, og jeg savnede lidt den der krakkeleret fornemmelse når den er tørret helt ind, men huden bliver super lækker og blød uanset om det er tykt eller tyndt lag. Så jeg er stor fan. Og man føler sig så opfrisket. I like it. :DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)