Fredag med migræne og lidt forberedelser til #Blogtober

Dagen i dag har været lidt down. Jeg har haft migræne siden jeg stod op og slås stadig med det. Jeg gik faktisk kold på sofaen i eftermiddags, fordi jeg ikke kunne gøre andet end at ligge ned med øjnene lukket. Det var ikke så smart - har nemlig ikke fået det bedre af det. Men har da alligevel prøvet at få ordnet lidt praktisk i dag.

Fik taget et par vigtige billeder til et indlæg i min #Blogtober-serie, fik hentet vasketøj, som mine forældre kom forbi med, fik besvaret en masse mails, som kommer til at resultere i nogle virkelig lækre konkurrencer i Oktober her på bloggen, og så har jeg fået set en masse serie-afsnit og YouTube-videoer som jeg har misset de sidste par dage. Nyder en af de mest saftige og fedtede muffins jeg nogensinde har fået og så vil jeg prøve at få læst lidt senere.

Jeg har ikke fået læst i evigheder nu, og det er lidt for dårligt, men har været bidt af serien "Smallville", som jeg faktisk aldrig har set sådan rigtig. Har set lidt afsnit da den blev vist i TV, men aldrig rigtig fulgt med i den. Men hold da op hvor er jeg blevet bidt af den serie. Må dog holde en lille pause nu her, får intet gjort når jeg falder i den fælde. :P Så et par dages pause er tiltrængt. Har jo også et lille - måske lidt urealistisk - mål om et bestemt antal bøger jeg gerne vil nå at læse i år. Så må hellere komme igang.

Nå, men jeg vil smutte. Sov godt når I kommer så langt. Og se da lige den smukke solnedgang vi havde i dag! OMG den var smuk altså! En rigtig Efterårs-himmel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)