#Blogtober - Efterårs Aktiviteter jeg ville ønske vi havde i Danmark

Her i Efteråret har jeg en tendens til at stalke Amerikanere på nettet. De har så mange fede aktiviteter igennem denne årstid, som vi slet ikke har herhjemme i Danmark og jeg er grøn af misundelse. Det er også derfor at jeg drømmer om at tilbringe et Efterår i US på et tidspunkt. Medmindre vi begynder at gøre mere ud af det herhjemme, men det tvivler jeg stærkt på - desværre.

Men jeg har altså været henne og lave en lister over de aktiviteter de har derover som jeg misunder dem for. :D

Apple Picking - Nogle steder tager de hele familier ud for at plukke æbler på æblefarme og bruger så hele dagen på det. En del af dem bruger samme dag til at tilberede en masse lækker bag, sylter osv. Se dét er sku da hyggeligt! Der skal sikkert nok også være nogen herhjemme der gør det, men det er ikke nogen speciel tradition om Efteråret - det er det så i det store USA.

Get lost in a corn maze - Dette er også noget der er meget populært derover, og det lyder skide hyggeligt - eller uhyggeligt alt efter hvordan man har det med det. :) Det er en del af deres Halloween-aktiviteter og det er jo noget jeg synes er virkelig fedt. Tænk sig at kunne rende rundt i majsmarkerne eller andre høje marker, forsøge at finde ud i labyrinterne osv imens der er uhyggelige lyde og måske nogen efter en. Ja sku da!

Haunted Houses - Se det er jo noget lige efter min smag. En masse uhygge og paranormale oplevelser. Det ville være så fantastisk at komme ud til noget der rent faktisk er ægte og ikke sat op med en masse fake ting. Det har faktisk været en stor drøm siden jeg var helt lille og jeg har endnu ikke haft fornøjelsen. Bevares jeg har da oplevet lidt, men det er slet ikke det samme som hvis det var et hjemsøgt sted.

Autumn Festivals - Dette er igen noget som jeg er skide misundelig over. Når jeg sidder og ser billeder fra høst festivaller derover fra så får jeg virkelig lyst til bare at springe på en flyver og komme over og hygge i en hel weekend til sådan en. Der er så mange fede forlystelser, fede boder med mad og lækkerier der har noget med Efteråret at gøre. En masse boder med kreative ting til årstiden og selvfølgelig fester om aftenen. Aih men det er sku da fedt. Kan vi så få det til Danmark, tak!

Pumpkin Farms - Ohh yearh... Tænk sig at kunne rende rundt på marker fyldt med en masse græskar og få lov til at vælge de helt perfekte af slagsen til sine dekorationer og græskarlanterner. Ja jeg ville i hvert fald gerne have den mulighed. Det ser super hyggeligt ud og kunne sagtens forestille mig at jeg kunne få en hel dag til at gå med det.

Halloween Hay Rides - Disse små arrangementer ser også bare så fede ud! En masse uhygge og cool oplevelser. Jeg ville med glæde hoppe op på ladet af en traktor eller hvad der nu ellers kører en rundt og blive kørt igennem sådanne landskaber fyldt med monstre, spøgelser osv.

Thanksgiving - Jeg ved godt at dette generelt kun er noget Amerikanerne gør i, men synes det er en super lækker tradition. For det første så har vi alle godt af at være lidt taknemmelige en gang imellem for de ting vi har osv, så dette ville da være en god måde at gøre opmærksom på det med. Ja det er totalt overflod af mad osv, men... ja jeg ville satme ikke brokke mig. De spiser så meget lækkert på sådan en hel dag og jeg kunne sagtens forestille mig hvor hyggeligt det kunne være. Nogen der vil fejre Thanksgiving med mig? Som kan lave den slags mad? *Hehe* Så er min dør åben på vid gab i hvert fald. :D

Det var en lille liste over ting jeg godt kunne tænke mig at opleve og måske have som en fast tradition herhjemme i Efteråret. Er der nogen ting jeg har glemt, som I måske ville ønske kan kunne lave herhjemme i lille DK?

2 kommentarer:

 1. Jeg gad godt thanksgiving :) synes det er herligt med en dag hvor man bare er taknemmelig for det man har med dem man elsker!

  Da jeg var lille var vi faktisk ude på sådna noget æbleplukkeri :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis. Det burde vi altså også begynde at fejre herhjemme.
   Virkelig? Åhhh det vil jeg så gerne. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)