#Blogtober - Sjove ting at lave i Efteråret (Udendørs)

Der er rigtig mange der ikke er de store fans af Efteråret, fordi de mener det er en trist årstid og man ikke rigtig kan lave så mange ting pga. vejret, men der tager man altså fejl. Der er en masse ting at lave. Og man skal virkelig udnytte de smukke solrige dage. Jeg har her de sidste par dage skrevet lidt på en liste over ting man kan lave her i Efteråret og den vil jeg dele med jer her på bloggen. :)

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at jeg elsker at tage billeder på denne årstid, og det er noget jeg kan bruge mange timer på, da jeg virkelig hygger mig imens jeg gør det. Tag en gåtur ud i naturen, grib kameraet og begynd så at knipse løs. Måske fanger du nogle rigtig smukke motiver. Jeg tager gerne billeder af alt fra naturen, bygninger, gamle ting der ligger og gemmer sig og måske endda af dyr eller mennesker jeg møder på min vej.
Noget jeg gerne vil prøve i år er at tage Outfit billeder ude i naturen, men det kræver en partner-in-crime eller et kamera med flipskærm og har ingen af delene. Så det må blive ved tanken. Men jeg elsker at se folk Outfit billeder i naturen - især hvis det er nogle rigtig fine Efterårs-outfit.

Tag på roadtrips! Jeg håber dette er noget jeg får gjort i år, selvom jeg hverken har bil eller kørekort, men så kan jeg da håbe at jeg kan blive hentet. :P Men bare det at køre rundt og kigge på omgivelserne, måske tage på en lille shoppingtur, en efterårs-picnic og/eller en gåtur sammen et sted man normalt ikke kommer. Åhhh jeg håber på en masse af dette! :D

Regner det så mist ikke det godt humør. Tag en regnfrakke på, nogle gummistøvler og måske en paraply. Hop udenfor og dans rundt i regnen. Det lyder måske meget barnligt, men ved I hvad? Selvom man er blevet voksen, så findes der altså stadig et lille barn gemt indeni os, og det har brug for at komme ud en gang imellem. Så hvorfor ikke lade det få lidt sjov i regnen?

Noget jeg altid gerne har ville prøve her i Efteråret er en tur i en luftballon. Komme højt op (jeg er vanvittig højdeskræk, men det kunne være en fed oplevelse alligevel) og nyde den smukke gyldne natur under en. Bare det at kunne se det hele på én gang - det ville være så fantastisk!

Udhul og lav din egen græskarlanterne - Dette er altid hyggeligt og måske lidt messy, men når du er færdig og den står med et stearinlys tændt indeni, så spreder det straks en masse hygge. Har du en have eller altan, så lav gerne et par stykker, så de kan stå og give en hyggelig stemning.

En ting jeg faktisk havde planlagt jeg ville gøre sidste år, men ikke fik mulighed for pga. en pludselig storm, var et jeg ville samle efterårsblade i alle farver og danne min egen efterårs-farvet regnbue af blade. Det kunne være en sjov lille challenge at sætte sig selv på - og en sjov ting for børn også.

Smil til folk du går forbi på gaden. Spred noget glæde og godt humør. Du vil blive overrasket over hvor meget det giver igen når de smiler tilbage og gør dagen bedre for jer begge. Der er altså bare et eller andet magisk over at give positiv udstråling videre til andre. Gør det til dagens gode gerning hver eneste dag.

Har du mulighed for at samle tørre blade i en bunke, så gør det! Gør dig parat og hop så ned i den. Ja der er måske kryb og andet kravl, men man lever kun én gang og leg i efterårsblade skal man opleve bare én gang i sit liv. Hop og dans i dem, kast dem eventuelt op i luften og løb igennem dem. Lad dit indre barn løs. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)