Hej Weekend - Det er rart at se dig igen

Puha... Det er godt det er weekend. Jeg har ingen planer så jeg kan rigtig slappe af, og jeg glæder mig. :D Fik lige handlet en masse ind i dag, så jeg ikke skal tænke på det de næste par dage. Derudover skulle jeg selvfølgelig også have en masse praktisk handlet ind, så det blev en dyr omgang - og jeg har ikke engang fået købt det hele endnu. Men det går nok. Vil gerne vente til det meste er på tilbud. Og så stod jeg ellers og kiggede på noget kød til en simpel mørbradgryde, men blev tiltrukket af det hakkede kylling i stedet for. Det bliver så til karbonader nu, og jeg brokker mig på ingen måder. Jeg elsker det og kunne leve af det hvis jeg fik lov. :D

Lige nu sidder jeg så og venter på at kartoflerne bliver færdig i ovnen så jeg kan komme igang med at stege karbonaderne. I ventetiden sidder jeg og leger lidt med mine efterårs-lakker. Jeg er i tvivl om hvilken eller hvilke farver jeg skal vælge. Mine negle er super smadret, men jeg piller i dem konstant så længe de er så flossede som de er. Derfor tænker jeg at en smule neglelak måske vil forhindre mig i at pille for meget i dem. Hvad synes I? Skal det være de røde toner, eller skal jeg vælge de blå? Help me please.

2 kommentarer:

  1. Det er jo umuligt at vælge.. De er så fine alle sammen.. en farve til hver negl :D

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)