#Blogtober - Sjove ting at lave i Efteråret (Indendørs)

Der er rigtig mange der ikke er de store fans af Efteråret, fordi de mener det er en trist årstid og man ikke rigtig kan lave så mange ting pga. vejret, men der tager man altså fejl. Der er en masse ting at lave. Jeg har et par idéer jeg har skrevet en liste over og den vil jeg dele med jer her på bloggen. :)

Hvis du har svært ved at finde glæden i Efteråret, så er det en god idé at dekorere dit hjem så du kan komme i den rigtige stemning. Jeg elsker selv at mit hjem afspejler de forskellige årstider, og det er især Efteråret og Julen jeg nyder at gøre lidt ekstra ved. Og i år er ingen undtagelse. :D Så find lidt hyggelige dekorationer og smid dem ind i dit hjem. Måske endda nogle keramik græskar eller nogle falske efterårs-blade. EBay er et godt bud, men det tager gerne en måned om at komme frem, så kig i butikkerne - de er blevet en smule bedre til det med at skaffe ting hjem til årstiden.

Hvis du finder en glæde i at læse bøger, så læs da endelig nogle gode bøger! Find en bog frem som har stået på hylden i lang tid og du måske endnu ikke har fået læst på. Jeg selv har en masse jeg endnu ikke har fået læst, så jeg håber at jeg får tid til at læse en masse.

En ting der altid er super hyggelig er at arrangere en pyjamas-aften med venner/veninder hvor I ser gyserfilm, spiser lidt lækkert og måske får mad udefra. Se dét kan da kun være noget alle ville synes var en dejlig ting at lave i Efteråret. Håber selv jeg kan få lavet sådan en aften en dag.

Noget jeg også nyder at lave om efteråret er specielle retter der er inspireret af årstiden. Det kan være alt fra stuvning, supper, tærter og kager. Jeg elsker især at lave græskarsuppe og rodfrugtsuppe og tilføje lidt ekstra fyld som kan tygges. Godt krydret og lækker cremet.

Sæt dig måske et mål for at lære at hækle eller strikke. Måske du kan lave dig selv et lækkert tørklæde, nogle lækre vanter eller sokker. Jeg kan strikke lidt, men har simpelthen ikke tålmodighed til det. Så det er ikke noget jeg kommer til at gøre i år, men kender da nogle stykker der synes det er super hyggeligt og endda også er ny i det. Så det kunne da være en idé til jer hvis I har svært ved at finde på noget at lave når vejret er trist og man ikke gider at skulle ud i det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)