Det blev ikke til ret meget ReadAThon for mig denne gang

Det er sku ikke meget jeg har fået læst i dag. Det er jo ReadAThon-dag og det var ellers meningen at jeg ville deltage 100%, men... ser ikke min søster ret meget, så når hun er på Fyn, så vil jeg gerne bruge en masse tid sammen med hende. Også selvom det ikke bliver til meget alligevel. Og denne weekend har været fyldt med byggeplads-rod og arbejde, så det er heller ikke det store jeg har set til hende, men vi har da haft et par minutter alene hvor vi har fået snakket lidt osv - fx i dag da vi skulle forberede aftensmaden som stod på flæskesteg med det hele. Håber vi får mere af det når de kommer over igen om lidt over en uge - både flæskesteg og alenetid sammen. *Hehe*

Jeg har været hjemme i lidt over en time nu - havde lige et par ting der skulle ordnes og nu vil jeg lige bruge lidt tid på at tjekke min mail igennem for mails der skal besvares osv, og så vil jeg stene lidt videoer på YouTube. Burde egentlig hoppe i seng, da jeg gerne vil nogenlunde tidligt op i morgen og igang med lidt småting, men... Jah.. Overvejer også om jeg skal læse lidt i nat, men det kan være jeg venter med det til i morgen. Må jo bare holde ReadAThon for mig selv når jeg får tid til det. Har også lidt ting på min to-do-liste jeg gerne vil kunne strege ud. Så jeg kommer slet ikke til at kede mig den kommende uge. Eller... de næste to uger. Der bliver drøn på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)