#Blogtober - Mine mål for Oktober

Jeg sad her den anden dag og skrev en lille liste over ting jeg gerne vil nå her i Oktober måned - nogen er mere praktiske og fornuftige og resten er noget jeg ville nyde hvis jeg kan få det gjort. :D

● Købe et par brune støvler - jeg har et par sorte støvler, men mangler virkelig et par i brune.

● Drikke en masse te og varme kakao-drikke. :D Det er jo den perfekte årstid til den slags, så jeg skal have købt en masse ind så jeg ikke løber tør.

● Komme ud og nyde den skønne og smukke natur og eventuelt tage en masse billeder. Dette kræver dog at Efteråret bliver fint i år og ikke lige så.... tom som sidste år. Pga. stormen forsvandt alle de smukke blade på træerne, så nåede aldrig at komme ud og tage nogle fine billeder.

● Begynde at gå tidligere i seng og komme tidligere op.

● Finde den perfekte grå poncho som jeg kan bruge til hverdag og indendøre. Ikke en i strik, som dem jeg har da de kun kan bruges udendørs da de ellers bliver alt for varme at have på.

● Gå mere med mine efterårs-læbestifter - flere dage med makeup i det hele taget.

● Finde nogle lækre uldne sokker. Jeg har ikke nogen og vil så gerne kunne hygge i et par varme strik-sokker. Gerne i oversize i anklen så de rigtig kan sidde og "fluffe". :D

● Tage på en hyggelig roadtrip - Shopping, Foto Shoot eller hvad vi nu ellers kan finde på her i Efteråret.

● Komme ordentligt igang med at læse igen - gerne krimier.

● Ikke give efter for de kolde dage og tænde for varmen - Prøve at holde det slukket indtil vi rammer December.

● Finde Efterårs-inspireret duftlys. Synes det er super svært herhjemme, og skal man bestille dem online koster de spidsen af en jetjager. Så håber at jeg finder nogen i butikkerne alligevel. Jeg er jo en sucker for duftlys.

● Begynde at kigge på julegaver. Vil gerne igen i år være i god tid og få købt dem inden julestressen melder sin ankomst.

Har I nogle mål for denne måned? Hvis I laver sådan en liste, så må I meget gerne smide linket til den i kommentarfeltet. :D Kunne jo være jeg kunne blive inspireret af jer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)