Efterårs GiveAway #1 - HyggeCandles.dk (SLUT)

Her i Oktober vil I få lidt forskellige giveaways her på bloggen, og i dag kommer den første. Jeg har været så heldig at Lili fra HyggeCandles.dk kontaktede mig for noget tid siden og spurgte om jeg kunne have lyst til at anmelde et af hendes duftlys. Som den store duftlys-elsker som jeg nu er så kunne jeg ikke sige nej til dette tilbud. Selvfølgelig vil jeg gerne teste af dejligt duftlys! Hellere end gerne. Og ved I hvad? Hun har været så elskværdig at lade en af jer derude få et også. Det kan I så vinde via dette indlæg. Lyder det ikke bare helt fantastisk?

Jeg elsker at der så småt begynder at dukke flere og flere af disse slags firmaer op rundt omkring i Danmark, for vi mangler seriøst flere af den slags. Duftlys er meget store i Amerika, og det kan vi altså også godt bruge her – eller jeg kan. :)

HyggeCandles har i øjeblikket 4 forskellige slags duftlys og de er alle fire lavet over danske bagværk-lækkerier. I kan tjekke hjemmesiden for mere info. Og så er hun begyndt at forhandle stofposer, som den I ser på billedet. Lavet af naturlige materialer så de ikke skader miljøet. Jeg har personligt selv ledt efter sådan en her længe, så at hun sendte en med var bare perfekt.

Det lys jeg har fået hjem, og som også er det I kan vinde, er det der er blevet inspireret af en Ahorn Pekannød Fletning. Grunden til at jeg selv valgte at få den hjem til test, er selvfølgelig at jeg gerne ville kunne give min egen mening om det, nu da det jo er det I kan vinde. Synes også at duften er helt igennem fantastisk og perfekt her til Efteråret. Krydret og varm. Mums siger jeg bare. Det gode ved disse lys er at de er lavet af naturlige ingredienser så de ikke kan skade os ved at stå tændt.

Nå.. Nu til det i nok har siddet og ventet på – nemlig selve giveawayen. Der er et par enkelte regler som I skal overholde for at kunne vinde dette, og dem vil I kunne se listet op her:
• Følge HyggeCandles på Instagram (@hyggecandles)
• Skrive dit brugernavn på Instagram så vi kan tjekke det
• Fortæl mig hvad du glæder dig mest til her i Efteråret
• Husk at skrive din mail i samme kommentar, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder
Det var det. Ikke de store krav, men nødvendige. Held og lykke alle sammen. :D Giveawayen vil køre indtil Fredag d. 16 Oktober og vinderen vil så blive offentliggjort Lørdag d. 17 Oktober hvor jeg vil have endnu en giveaway klar til jer.

26 kommentarer:

 1. Deltager :-)
  Hedder @forkendttildethersted
  Glæder mig mest til at bladene skifter farve :-)

  SvarSlet
 2. Hedder mariamollerdk :)
  Glæder mig til at kunne pynte med kastanjer :)
  mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
 3. Hedder livetidukkehuset :)
  Glæder mig til at putte under dynen i stearinlysets skær med en god bog.
  saspigen2@live.dk

  SvarSlet
 4. Frkbennett.
  Patriciabennett@live.dk
  Glæder mig til at bladene falder ned og man kan samle kastanjer så man kan dekorere med dem. Og så bliver efterår jo at det snart er jul, og elsker julen 😊

  SvarSlet
 5. Sikke en hyggelig giveaway! ÅH :)
  Jeg har fulgt hende på min instagram-profil @melianosia :D
  Jeg glæder mig mest til hygge, varme trøjer, flotte farver i naturen, bloggertræf og bogforum!
  Derudover er jeg også bare helt tosset med kastanjer!

  rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg er nu altid lidt skeptisk overfor duftlys, for dem vi før har haft herhjemme i lille DK har der jo ikke været meget duft i - og så har det oftest kun være den kolde stearin der har duftet, og kun med snuden helt nede i lyset (sikkert godt til allergikere, men alligevel). Men jeg har sikkert også ringe erfaring, hehe. Hvordan har din oplevelse af disse lys været? Er det nogen man skal have næsen ned til, og så kan man lige fornemme det, eller dufter hele hytten af bagværk? :)

  // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
 7. JEG ELSKER DUFTLYS!
  - Følger HyggeCandles på Instagram
  - @gnuffich
  - Jeg glæder mig allermest til farverne i naturen og til at pynte mit hjem med kunstige efterårsblade og andre hyggelige efterårsting. Derudover så glæder jeg mig helt vildt til Halloween - hvor kæresten og jeg plejer at hygge med gyserfilm og lækker mad! OG så er der jo bloggertræffet d. 31. Oktober :D
  - Min email er gnuffi@hotmail.com

  KRYDSER FINGRE!!!

  SvarSlet
 8. Åh jeg elsker duftlys! :D

  Jeg følger på instagram - mit brugernavn er samhaindk

  Jeg glæder mig allermest til hyggen! At kunne putte under et tæppe med en god bog/film, levende lys og varm kakao. Og om dagen gå ture i den smukke natur!
  I år skal jeg dog flytte midt i efteråret (31 oktober - halloween) så det glæder jeg mig også til, og få et større sted at bo så jeg kan pynte endnu mere op :D
  Og så har jeg fødselsdag den 16 oktober :)

  Sabrina - samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 9. Følger Hyggecandles på IG.
  brugernavn: mettedoctor.

  Det jeg især glæder mig til er den hygge, der følger med de kølige dage og aftener... den hygge der er i at putte under et tæppe på sofaen mens der brænder levende lys rundt i huset. Glæder mig til at naturen skifter farve.

  Min email er: mettedoctorlund@gmail.com

  SvarSlet
 10. Bruhernavn: desislavamitseva
  Jeg glæder mig til at bladene falder ned <3 . Jeg glæder mig til hyggen. At drikker te, læser boger og nyder et dejlige duftlys fra @HyggeCandles
  Min email er : desi_mice@abv.bg

  SvarSlet
 11. Jeg glæder mig mest til, at fejre min fødselsdag i London til Knife Party koncert på Halloween! 🎃 Jeg har verdens mest betænksom kæreste ❤️

  Marshmello2710
  E-mail: teme@kilroy.net

  SvarSlet
 12. Jeg vil rigtig gerne deltage her og mit instagram navn er - Jeakh
  Der er så meget at glæde sig til, men glæder mig aller mest til vi skal ud og tage smukke billeder.

  Knus Jeanette - jeakh@youmail.dk

  SvarSlet
 13. Sikke en hyggelig give away 😉
  Følger da gerne på instagram - hedder pernillepedersen

  Efterår er min yndlingsårstid - gæder mig til vejret, farverne og hyggen 🍂

  SvarSlet
 14. Hov glemte min mail:
  Pernille_kjaer@yahoo.dk

  SvarSlet
 15. Glæder mig til alle de flotte farver på bladene og duften af foråret.tullepia1966.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Det lyder som virkelig lækre duftlys!
  Min instagramprofil er @karinalindd :)
  Jeg glæder mig rigtig meget til, at jeg skal til Dubai her i efteråret. Og derudover til hyggelige gåture i skoven, når bladene skifter farve :)

  Min mail er karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Pt glæder jeg mig allermest til min tidlige efterårsferie i morgen. Fire dage i skønne London, og jeg glæder mig SÅ meget. <3
  Min brugerprofil er @eeyorenyk

  Mail: eeyorenyk(a)live.dk

  SvarSlet
 18. Glæder mig til hyggelige stunder i sofaen,med levende lys,nybagte boller og dem jeg elsker mest i hele verden :)
  Ig navn maria.oerum
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 19. Jeg hedder rikkemelgaardk på instagram :) :)
  Jeg glæder mig aller mest til at tage til Paris midt november med min gode ven!
  (melgaard.r@gmail.com) Krydser fingre

  SvarSlet
 20. Jeg glæder mig til at sidde med et tæppe i sofaen, læse en god bog og drikke en kop te, mens det blæser udenfor. @linefugl09 på instagram

  SvarSlet
 21. Hvor er det fint og hyggeligt :D

  Jeg glæder mig til at sidde med et tæppe i sofaen, og læse i en god bog smat nyde en kop te, og have alle mine stearinlys tændt imens det blæser udenfor.

  Brugernavn på instagram: Mabrsa. Mail. Mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 22. Mit navn på instagram er michelle_aimingforfit
  Jeg glæder mig mest til de dage hvor det rusker og regner og man ikke skal lave noget som helst! Så man kan lytte til vinden imens man drikker varm kakao.
  michelle-jensen89@hotmail.com

  SvarSlet
 23. Instagram er : dittemumi
  Jeg elsker også at hygge med duftlys om efteråret. Det giver bare sådan en dejlig stemning til et rum. Noget af det jeg holder mest af ved efteråret er at det koldere vejr giver grund til mere indendørs hygge med bøger/film og lækker mad :)

  SvarSlet
 24. Så følger jeg dem på Instagram, hvor jeg hedder Annkristinehald :)
  Jeg glæder mig til at genoptage de store mængder the, som jeg plejer at drikke samt se træerne skifte farver - de er så smukke for tiden :)
  Min email: annkristinehald@gmail.com

  SvarSlet
 25. Hedder enajk.
  Glæder mig mest til de smukke farver efteråret bringer med sig.
  Jane_mig@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg hedder Himmelstrutz på Instagram, og jeg glæder mig mest til at mit liv bliver lidt mere roligt.
  Er pt hjemmeløs og har et værelse hos en veninde, så lige nu er hygge ekstremt vigtigt for mig. det første jeg skaffade til værelset var to duftlys, og nu bruger jeg dagene på at skiftevis hygge, og at rede ud alle knuder på livet..

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)