#Blogtober - Top 5 Halloween Film i år

Så er det blevet tid til at komme med en top 5 over de lidt mere uhyggelige film jeg har set i år. Ja Gremlins burde egentlig ligge i top 5 - lige som alle de andre år - men lige i år er det ikke den/dem jeg tog frem først, så derfor er de ikke kommet med i top 5. Men det er disse derimod:

The Fog (2005)
En mystisk tåge glider ind over en gammel fiskerby og mystiske ting og mord finder sted. Fortiden er kommet for at tage hævn. Efterkommere af fire mænd er nu jaget vildt.


Signs (2002)
En top 5 over Halloween film er ikke en top 5 uden én film med aliens! :D Denne film har været en af mine favoritter siden jeg fik den i min samling. En familie bor ude på landet - moderen er død og faderen har mistet troen på Gud. Pludselig er der korncirkler i hans mark og han tror det er nabosønnerne der er ude på ballade. Det er dog ikke helt tilfældet.


The Conjuring (2013)
Et par, som også er paranormale efterforskere, har specialiseret sig i at hjælpe andre med at slippe af med deres problemer og hjemsøgte genstande. De bliver tilkaldt for at hjælpe en familie der har store problemer i deres nye hjem. Overraskende god film, og jeg skal så meget se efterfølgeren.


1408 (2007)
Hovedpersonen i denne film er forfatter og skriver om det paranormale og specialiserer sig i at modbevise at spøgelser findes. Han er ved at skrive sin seneste film og forsøger derfor at komme ind på et hotelværelse som ellers normalt er utilgængeligt for gæster. Til at starte med får han ikke adgang, men efter at true med at ligge sag an mod hotellet får han til sidst lov til at overnatte en enkelt nat. Det kommer han til at fortryde. For værelset er kendt for dets mange gæsters selvmord.


Unfriended (2014)
Så denne for første gang i år og jeg var faktisk ret imponeret over den. Den er ret oplagt for os der befinder os en del online og det gør den lidt nemmere at leve sig ind i. Har du endnu ikke set den, så tjek den da ud. :DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)