Travl Fredag - Afslappende Weekend

Det er Fredag, har fået ordnet en masse og det er virkelig rart. Så kan jeg slappe af resten af weekenden. Har planer om at jeg vil have en rigtig forkælelsesdag i morgen og afslutte dagen med Knæk Cancer showet på TV2. Bliver vejret dog lækkert vil jeg se om jeg kan komme lidt længere væk og tage billeder end det jeg har været de sidste par gange, men... ved ikke om det bliver muligt. Har dog også de første par dage i næste uge til at nå det i, men så er det også slut. Skal bruge billederne til et indlæg Onsdag. *Hehe* Og har også planer om noget jeg vil skrive om på Torsdag, men... skal lige have fundet en eller nogle stykker der vil gå amok med et par græskar sammen med mig. Anyone? :D

Jeg er også begyndt at forberede en smule til Julekalenderen. Ja jeg ved det godt - jeg er utroligt tidligt på den. Men dette lille projekt er noget der kommer til at tage noget tid. Materialerne er nogen jeg løbende skal finde og sammensætte den næste måneds tid. Nogle ting er købt igennem eBay, og jer der handler der ved at mange varer først kommer efter en måned. Derfor er jeg allerede begyndt nu. Ellers bliver jeg ikke færdig til tiden.
Og apropos Jul, så er jeg også begyndt at tænke i at få skrevet en ønskeseddel ned, men hold da op hvor er det svært! Og prøver også at finde på idéer til julegaver som ikke kommer til at koste alt for meget. Det bliver svært i år når økonomien ikke er helt så rar. Men skal nok se om ikke jeg kan finde en løsning.

Har nu her smidt aftensmaden i ovnen, tændt for en radiokanal der spiller musik fra min barndom - og nårh ja! Fandt da så lige ud af at det er Kim Larsen's fødselsdag i dag. 70 år? Damn! Han er sku ved at være en ældre herre. Så tak til radioværten for at give den info videre samt at afspille et af hans bedste numre nogensinde. Hvad mere!? Jo jeg vil nyde resten af aftenen med min bog. Er træt i mit kadaver efter dagen i går og den aktive dag i dag.

Håber I andre får en fantastisk aften og god start på weekenden.

4 kommentarer:

 1. Gå amok med græskar.. ??
  Det lyder som noget for mig, men hvad har du i tankerne.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Er bange for at det ikke bliver til noget. Det var meningen at jeg ville finde nogle græskar. dekorere dem, skære i dem osv, men... tror ikke jeg kan nå at finde nogen. /:

   Slet
 2. Vil hellere end gerne gå amok med græskar 👏 skal du bare bruge billeder eller hvordan? Hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var meningen at jeg selv skulle finde nogen og lave noget med dem :) Men er bange for at jeg ikke kan finde nogen i tide.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)