#Depressionsucks - Europæisk Depressions Dag

Så er dagen kommet hvor vi skal flashe vores flotte orange strømper i forbindelse med European Depression Day. Jeg støttede også op om det sidste år - da det jo ikke er noget hemmelighed at jeg selv lider af en svær depression. I det indlæg kan I læse mere om selve organisationen og se en lille vlog jeg lavede også. I år har jeg ikke lavet noget specielt til denne dag, men jeg skal ned i byen og flashe mine sokker UDENPÅ bukserne. Ja ja... sexet skal det jo være. *Hehe*

Ikke nok med at det er vigtigt at støtte op om sådanne ting her, så er sokkerne altså også bare super flotte. De har en skøn orange farve og det gør dem perfekte til årstiden. Så jeg er faktisk ret glad for at denne dag ligger i Oktober og jeg derved kan fejre Efteråret IMENS jeg støtter organisationen.

Jeg er glad for at så mange støtter op om dette, da det er vigtigt at få får regeringen til at vågne op. Det er nødvendigt at de begynder at tage psykiske lidelser alvorligt. Det er ikke noget man bare kan slukke for ved at trykke på en knap. Det er invaliderende og hvis ikke de ramte får ro, tid, hjælp og støtte så kommer man ikke godt ud af det, og har desværre en tendens til at falde tilbage i det - måske endda værre end første gang. Jeg kan selv skrive under på det. Jeg fik min første depression da jeg var meget ung og se bare hvor jeg er den dag i dag. Slås stadig med det og det er kun blevet værre - samt at der er kommet flere lidelser til. Stress, angst og aggression. Det er et mareridt og nej jeg viser det måske ikke så meget, men det skyldes også at folk ikke rigtig tager det alvorligt. Man bliver talt ned til og får at vide at man bare er doven og ikke er syg. Dét gør det kun værre, da man mister ret meget troen på at man kan blive rask.

Så råb højt! Stamp i jorden med de orange sokker. Los politikerne i *bip*. Lad os flå øjenlågene af dem så de langt om længe kan se alvoren i dette og gøre noget ved det! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)