Første dag i Oktober

Så blev det endelig Oktober og det har jeg virkelig set frem til. Både pga. min #Blogtober-serie her på bloggen, men også fordi Oktober bare er den ultimative Efterårsmåned for mig. Der kommer til at ske en masse her på bloggen, men så sandelig også udenfor bloggen. Bloggen bliver fyldt med Efterårs-inspireret indlæg, giveaways, lidt vlogs og så de alm. private indlæg - ergo der kommer ikke til at være stille på bloggen. Skønt ikke? :D

Måneden byder også på en del lægebesøg, ReadAThon, Knæk Cancer arrangementer, min søster kommer på besøg, forberedelser til Bloggertræffet, samtale hos psykiater og sidst men ikke mindst selve Bloggertræffet. Ohhhh det bliver skøøøønt. Så er der selvfølgelig stadig en del indlæg der skal laves, ordnes, skrives og forberedes til #Blogtober og jeg håber at kunne få optaget lidt vlogs også. Jeg får travlt men det er heldigvis - for det meste - noget jeg elsker at lave, så det bliver ikke øv at skulle nå alt det.

I dag har jeg virkelig også haft en del at se til. Jeg besluttede mig for at jeg gerne ville lave Halloween looks i forbindelse med min serie her i Oktober, så jeg gik straks igang med at lave det første. De bliver samlet i ét indlæg og I får dem at se i slutningen af måneden når vi kommer tættere på Halloween. Jeg nåede faktisk at lave et mere, så jeg føler det var en stor succes - og så blev de begge overraskende gode. Og det skal lige siges at jeg hverken har teatermakeup, latex og andet special-effects-makeup, så alt bliver lavet med alm. makeup. Hvilket vil sige at alle kan være med her.

Derudover så nåede jeg også lige ned for at handle, tage imod en sponsorpakke til Bloggertræffet, stene lidt serieafsnit og skulle så egentlig også lige have nået at få gjort rent, men det må vente til en af de andre dage i denne weekend. Skal nok nå det hele. Selvom jeg har besluttet mig for at ordne en vlog og de sidste par planlagte Halloween-looks inden ugen er omme. Kryds fingre for at det kommer til at gå godt.

Nå, men jeg vil smutte. Cosmo er ved at være lidt strid. Han mener det er hans tur til at få opmærksomhed og ikke min computer. *Hehe*


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)