Glædelig Mandag!

Det er en skøn følelse at nå alt det man har planlagt til dagen og en endnu bedre følelse når man så når mere end det. Havde egentlig kun planlagt at skulle filme og redigere i dag, men nåede også at vaske tøj og forberede et par indlæg, så jeg er super tilfreds. Derudover sidder jeg også og skriver idéer ned til Julekalenderen nu hvor jeg har fået svar fra én af de vigtige brikker jeg skal bruge til den, samt tænker lidt i nemme frisurer til Bloggertræffet. Jeg havde egentlig planlagt bare at have løst hår, men ved det ikke helt. Mit hår er meget fladt og kedeligt og jeg hader at det bliver mere blahhh i løbet af en hel dag på farten. Så ja jeg planlægger allerede hår, makeup og tøj til træffet. *Haha* Jeg er en planlægger med stort P.

I morgen havde jeg originalt planer, men de er blevet ændret, så jeg har en fridag. Overvejer lidt at bruge den til noget kreativt, men ved det ikke helt endnu. Måske skulle jeg også bare bruge den til mig-tid og forkæle mig selv med noget spa-hygge, fodbad og en masse læsning. Har jo 3 bøger jeg gerne vil nå at læse inden året er omme, såå... måske skulle jeg bare komme igang. Må se hvad jeg har mest lyst til når jeg når så langt.

Vil smutte. Klokken er pludselig mange og der er konstant en masse små ting der forstyrer mig, så dette indlæg har taget mig små 45 min at skrive. Crazy. Sov godt folkens!

2 kommentarer:

 1. Sorry for forstyrrelserne.. ha ha

  Og kunne du ikke lige planlægge at deltage i blogger advents kalenderen i år.. :P Ha Ha..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Det var nu ikke kun dig. Rigtig mange skrev på samme tid og så havde jeg et serieafsnit til at køre som var lidt spændende. :P
   Får ikke råd eller tid til det i år. Kunne ellers være hyggeligt. Har bare så mange bolde i luften selv.

   Kram

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)