#Blogtober - Mine Favorit Efterårs Outfits i år

Jeg har op til denne årstid og måned snakket meget om det tøj jeg har fundet til netop nu her, og jeg tænkte at jeg da skulle vise jer det på! Jeg har ikke en krop der egner sig til dette OOTD-halløj og jeg gør mig slet ikke godt på billeder i fuld figur, men... jah jeg ved det sku ikke. *Hehe* Synes I skulle have lov til at se tøjet alligevel. I ser det trods alt bedre på denne måde end hvis jeg har det liggende på gulvet eller hængende på en flad bøjle. :P Også selvom jeg ikke ligefrem har en krop der er god på billeder. Ligner en kegle! Men her får I altså mine favorit outfits i år. :D Og undskyld den dårlige kvalitet af nogle af billederne - det var ikke altid jeg havde tid og mulighed for at smutte ud med kamera og stativ for at finde et sted og tage billederne. Så en del af dem er taget i lejligheden - hvilket ikke er helt optimalt, men det må I nøjes med.


Leggings - Føtex | Sneakers - Spartoo | Poncho - Asos

Dette outfit er et meget afslappende et af slagsen - sådan et rigtig hygge-et I ved nok. :D Disse leggings bruger jeg en del, så har et par stykker i min samling. Ponchoen er som I kan se fra Asos og jeg købte åbenbart den sidste til sølle 101 kr. :D Slet ikke dårligt! Og farverne er skønne!


Leggings - Føtex | Sko - Relife (Føtex) | Kjole - Zalando | Vest - Zalando

Jeg har ikke handlet tøj på Zalando før, men jeg tog chancen for et par måneder siden og fik denne smukke kjole og vest hjem. Troede ikke jeg kunne finde noget derinde jeg kunne passe, men de er heldigvis begyndt at have plussize tøj. Og så er jeg simpelthen bare så forelsket i den bordeaux farve! Jeg ledte efter en kjole i den farve sidste år, men fandt ingen, så jeg er rigtig glad for at jeg var heldig i år. Efter nogle uger bestilte jeg så også en i sort, som I ser længere nede. Og så er der de vildt behagelige sko fra Føtex. Der er "støddæmper" i hælen så man ikke får ondt ved at gå med dem - perfekt!


Kjole - Asos | Strømpebukser - her

Endnu en kjole og denne er fra Asos. Jeg elsker de store ærmer og detaljen med blonden på ærmet. Den er ikke figursyet, hvilket jeg godt kan savne, men den er simpelthen så dejlig at have på. Og denne kjole valgte jeg så at style med mine elskede rose-stockings. Meget feminint og ja også meget sort, men det kan man godt slippe afsted med i Efteråret.


Kjole - Zalando | Strømpebukser - Føtex | Sko - Relife (Føtex)

Endnu et helt sort look og endnu en kjole. Dette er den samme kjole som jeg har i bordeaux, og den købte jeg altså fordi jeg er så stor fan af modellen. Har stylet den sammen med et par zebra-stockings og mine skønne sko fra Føtex.


Bukser - H&M | Top - H&M | Blå Cardigan - Genbrug | Bordeaux Cardigan - Føtex

Det sidste outfit her er et af dem jeg går mest med. Bukser med en løs top og en cardigan. Det skifter imellem at være disse vidde-bukser og leggings dog. Afslappende men stadig pænt. (Og måske en smule krøllet) *Hehe*

Og nu må vi endelig ikke glemme at det jo også er årstiden hvor man virkelig kan hygge når man er hjemme. Jeg er typen der smider tøjet når jeg ikke skal mere i løbet af dagen, og hopper i en behagelig trøje og nogle lækre pyjamasbukser i stedet. Jeg elsker pyjamasbukser og ville så gerne have nogle flere til min samling. Har ikke ret mange, men har valgt at vise dem frem her alligevel. Pyjamasbukser er seriøst et must i klædeskabet når vi går de koldere tider i møde. De er alle fra Føtex.


Sneaker 1, Sneaker 2+3 og Støvler - Spartoo.dk | Sko - Relife (Føtex)

Jeg tænkte at vi også lige skulle tage et hurtigt kig på det fodtøj jeg primært rækker ud efter her i Efteråret. Og det er primært mine sneakers. Jeg har en del, men disse tre er dem jeg går mest med i Efteråret - primært pga. farverne. Det første par er sorte med pink detaljer. Ville ønske det var en mere vinrød farve, men sådan er det bare ikke. Men de er simpelthen så lækre at gå med. Er normalt mest til mærket Skechers, men disse er fra Mizuno og jeg knuselsker dem! De to andre er så fra Skechers og jeg elsker især det blå par med de orange detaljer. Det par er simpelthen bare Efterår for mig.

Mine støvler fra Kangaroos bruger jeg mest på dage hvor det regner eller/og om Vinteren. De er dejligt varme og elsker at jeg langt om længe kan undgå at få vand og sne ned til anklerne.
Sidst men ikke mindst, så er der mine Relife-sko fra Føtex. Jeg er så glad for at jeg valgte at købe disse. De har den perfekte højde på hælen uden at være for høje, og så passer de altså bare til alt. Virkelig lækre at have på også og man får ikke ondt i fødderne af at gå med dem.

2 kommentarer:

  1. En Kegle?! Du ser da brandgodt ud :D
    Elsker ootd's og kunne være fedt at se mere fra dig!

    SvarSlet
  2. Hejsa Anne Mette jeg ved godt at vi ikke kender hinanden, men jeg er virkelig vild med dine former selvom du er pluszise og elsker bare hvordan dine str'mpebukser bare kl;r dine ben <9

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)