Jeg har brug for ikke at have nogle aftaler lige nu

Timerne er bare fløjet afsted og jeg skal snart i seng, da jeg skal tidligt op i morgen og til lægen. Jeg gider ikke til lægen, men blodprøverne tager jo ikke sig selv og har også en samtale med lægen. Derefter skal jeg forbi posthuset og sende et par pakker - hvilket jeg heller ikke har den store lyst til, men.. skal bare have det overstået. Vil nemlig bare gerne hjem og læse videre. Begrave mig lidt og være alene. Også selvom det er lidt træls at bogen her ikke er hele historien, men kun en tredjedel af den. Hvad med resten? Kommer der så to bøger mere fra Christian's point-of-view? Og hvor længe skal jeg så vente på det? Det er da ikke fair! *Hehe* Jeg er så glad for "Fifty Shades"-serien så jeg sluger det hele på ingen tid jo. Alt andet får lov til at ligge. Så ja jeg er irriteret over den dumme tid nede hos lægen i morgen. *Hehe*

Vil læse lidt nu. Og håbe at jeg kan stoppe i tide før klokken bliver alt for mange og jeg ikke skal nøjes med et par timers søvn. Sov godt når I selv kommer så langt. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)