Ohh Hej Mandag!

Så blev det sørme Mandag. Hvor blev weekenden lige af? Synes tiden går aaaalt for stærkt nu! Slow down! Jeg vil gerne have mulighed for at nyde Oktober måned nu hvor den endelig er her. Er jeg den eneste der har det sådan? Altså tiden må gerne gå langsomt, men naturen må gerne skynde sig med at blive Efterårs-agtig. Tågen har meldt sin ankomst, men nu mangler vi også de gyldne farver. Og ingen storm tak. Jeanette og jeg vil gerne ud og nyde naturen med et kamera.

Jeg troede ikke at dagen i dag ville blive brugt på ret mange ting, men det endte den ud med alligevel. Fik optaget endnu en vlog her til Oktober, redigeret og uploadet den. Fik ordnet mails og været lidt praktisk i hjemmet og har så også lige været nede og handle. Jeg havde lidt ting jeg ikke kunne vente med at købe til senere på ugen hvor jeg skal ned efter alt det andet. Og nu hvor jeg var dernede så fik jeg også handlet ind til at lave nogle lækre Amerikanske pandekager. Ja jeg er kommet ind i en periode hvor jeg virkelig elsker dem igen. Det må være årstiden. *Hehe*

Nå, men jeg vil få drukket min varme kakao med karamel - ja jeg fik ikke lige tjekket op på hvad klokken er, så aftensmaden bliver lige en smule forsinket. Det er jo hvad der kan ske. Troede ikke klokken var så mange. Igen... SLOW DOWN! :D

2 kommentarer:

 1. Ja tiden flyver bare afsted og der er så mange ting her i Oktober.. håber jeg når at nyde måneden alligevel.. Jeg håber sådan at alle de smukke farver snart kommer.. Glæder mig til vi skal på tur.

  Knus <3

  P.S: Nu har jeg lyst til pandekager.. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja håber lidt at det bliver gyldent i løbet af weekenden eller starten af næste uge. Skal snart bruge naturbilleder her til bloggen. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)