Nu har jeg alle Botanical Color Eyelinerne fra Yves Rocher

Så er det endelig blevet tid til at jeg kan vise de nye Botanical Color eyeliners fra Yves Rocher frem her på bloggen. Jeg er en del af deres blogger-team og da de sendte disse eyeliners ud (10 af dem) så forsvandt min pakke i hænderne på Post Danmark - ingen overraskelse der. Men imens jeg så ventede undersøgte jeg hvilke vi ville få tilsendt, så jeg kunne købe resten selv. For jeg skal jo hele hele samlingen! Jeg er en sucker for eyelinere og jeg elsker især dem fra GOSH, men efter at have testet konsistensen på disse og pigmenteringen så ligger de nu på en delt førsteplads med GOSH. For hold da op hvor er de lækre!

Nogle af farverne minder utroligt meget om et par stykker fra GOSH, men derudover så har de også nogle unikke farver som jeg endnu ikke har. De har 15 forskellige farver i deres sortiment lige nu og de er tilpas bløde så de er nemme at påføre, men så er de tilmed også vandfaste.

De 15 farver ser I på billedet her og de hedder følgende:
● Gris armoise - En mørkegrå med metallic shimmer.
● Noir ébène - En sort med sølvglimmer.
● Brun écorce - En brun med sølvglimmer.
● Baie nude - En nude/hudfarvet med sølvglimmer.
● Capucine - En mat orange.
● Citron - En mat gul.
● Bambou - En gras-grøn med metallic shimmer.
● Eucalyptus - En mørk grøn med metallic shimmer.
● Bleu agave - En blå/grøn turkis med metallic shimmer.
● Bleu pensée - En meget mørk blå med blåt glimmer.
● Bleu volubilis - En mørk blå med metallic shimmer.
● Bleu paradis - En kraftig blå med en smule lilla metallic shimmer.
● Prune pivoine - En bordeaux med metallic shimmer.
● Violet iris - En lilla med metallic shimmer.
● Rose fuchsia - En mat fuchsia.
De koster 79 kr stykket, men en gang imellem har de rabatter til deres medlemmer, så man kan spare mellem 20-50% på det man køber. Så man kan godt få dem billigere hvis man holder øje derinde - eller tilmelder sig så man får besked på mail.

Jeg er som sagt virkelig glad for at jeg besluttede mig for at købe de sidste der manglede, og her kan I se swatches af dem alle sammen. Glæder mig til at lege med dem i mine mange looks. :D2 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se dem alle i brug.. ha ha Måske du kunne lave et indlæg, med billeder hvor du har dem på.. <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg vil bruge dem i en masse looks ja :D Og jeg lover de kommer på bloggen.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)