#Blogtober - Månedens Favoritter - Oktober 2015

Så er det blevet tid til at kigge tilbage på de ting jeg har været helt tosset med i Oktober måned. Denne gang er der en hel del, og det afspejler ret godt at det også har været min absolutte favorit måned. Så lad os bare komme igang med opremsningen. ;)

● Det kommer vist ikke som nogen overraskelse at jeg har været rigtig glad for mine nye kjoler denne måned. Jeg går meget med dem og jeg elsker det. De to jeg har lagt frem på billedet er dem jeg har gået mest med. Det er samme model men bare i forskellige farver. I kan se dem på i dette indlæg.

● Her i Oktober købte jeg også en lang hyggetrøje med rullekrave (den lysegrå) og jeg må sige at jeg virkelig har nydt den. Den var måske lidt dyrere end jeg normalt ville betale for sådan en, men... jeg måtte bare eje den og fortryder intet nu hvor jeg har haft den i noget tid. Perfekt til de lidt køligere dage hvor man bare gerne vil have noget varmt og hyggeligt tøj på. I kan se den bedre i dette indlæg og video.

● Jeg har også været helt tosset med mit nye tørklæde, som jeg købte for det gavekort den søde Jeanette gav mig til Zalando. Det er dejligt varmt og har de perfekte farver til årstiden.

● Jeg har også været super glad for de duftlys jeg har fået hjem her i Efteråret, og det duftlys fra HyggeCandles har været mit absolutte favorit. Har næsten brændt det ned, så skal have fat i et mere, og overvejer så faktisk at købe de andre tre også. Love it!

● Hvis vi holder os til det med dufte og lys, så har jeg her i Oktober måned også brugt en af mine duftolier en del. Det er en olie man bruger i sådan en speciel afbrænder til dem - Se hele pakken her. Man fylder toppen af dimsen med vand og tilføjer et par dråber duftolie og så tænder man et lys indenunder. Straks spreder der sig en skøn duft i hele rummet. Og duften jeg har brugt mest denne måned er den med Musk.

● Jeg har også haft bestilt lidt glitter hjem fra eBay og jeg har allerede taget mange af dem i brug. Jeg købte en masse gyldne farver og det er jo bare perfekt til denne årstid. Dog er kornene i glimmeret en del større end det jeg i forvejen havde, men hvis man bare passer på med det omkring øjnene, så kan man godt undgå uheld. Og jeg elsker jo alt der glimter og skinner, så glitter vil altid have en stor plads i mit makeup-elskende hjerte.

● Der har også været to læbe-kombinationer jeg har været specielt vild med. Den ene er Duo'en fra Mua med læbestift og lipgloss i en super flot lilla farve og så er der to ting fra GOSH jeg har brugt meget sammen - nemlig deres lipliner i farven 002 Antique Rose og deres Forever Lip Shine i farven 002 Sweet Moments.

● Det har også været en måned hvor jeg har lyttet til en del musik, og det har især været når jeg har stået og lavet aftensmad. Jeg elsker min skønne trådløse højtaler som I kan læse mere om her. Jeg kan have mobilen eller computeren stående i stuen og køre det hele på Bluetooth eller jeg kan tilkoble min iPod og så stå ude i køkkenet med højtaleren. Det er sku smart og så spiller den bare skønt! Den har virkelig en god lyd og helt ekstrem bas når man tænker på at den ikke er større end den er.

● Jeg har også forkælet mig selv med en ny håndscrub fra Rituals så jeg kan bruge den igen. Altså jeg kan bruge af den jeg allerede havde og så har jeg den nye på lager. Hader at tage noget i brug og så elske det - og desværre ende med at bruge det op uden at have en ekstra på lager. Såå... måtte lige have en mere så jeg kunne bruge den igen. Og den er ganske enkelt fantastisk!

● Jeg er også blevet forelsket i den håndcreme fra Naobay vi fik i en af vores Goodieboxes. Den skønne duft af appelsiner er simpelthen bare så fin til denne årstid, og endda også Julen. Så man kan bruge den i en laaang periode uden at det vil virke unormalt mht. duften. Ens hænder bliver så også virkelig lækre så det er jo win-win.

● Nu vi er ved forkælelse til kroppen, så har jeg også spenderet penge på min absolutte favorit hår-serum fra Paul Mitchell. Jeg bruger enten serum eller olie til håret, og denne måned har det især været min serum jeg har rakt ud efter når håret skulle have lidt forkælelse efter badet. Jeg har brugt denne i mange år og har haft en lille slat tilbage i et par år og derfor ikke rigtig ville bruge det. Det er jo ikke ligefrem det billigste, så jeg har sparet på det. Men nu skulle det altså være! Så en ny blev købt hjem og mit hår elsker mig for det. Det er simpelthen bare så dejlig blødt!

● Jeg var også så heldig at vinde nogle virkelig lækre makeup-brushes fra Real Techniques og wow! De er jo intet mindre end fantastiske! Jeg har brugt dem uafbrudt lige siden og jeg var også så heldig at få en gratis double-ended brush fra L'Oreal i Matas denne måned, som virkelig også bare er lækker. I'm a fan.

● Udover det på billederne er der også lidt ting. Jeg har virkelig nydt nogle varme kakao-drikke hele måneden, og I kan se et eksempel på dem her samt lidt opskrifter. Ja det er måske lidt syndigt, men man må gerne når det er koldt udenfor. *Hehe*

● Der er også en masse TV-serier jeg virkelig har nydt denne måned. En masse er startet op og havde gang i nogle stykker også. Love it! En af dem jeg gik igang med for noget tid siden er "Smallville". Ja det er en lidt gammel serie, men har aldrig fået set den sådan rigtig. Og hvad sker der lige for det? Det er jo en god serie! Så jeg er glad for at jeg tog mig sammen og begyndte på den. Derudover så er der serier som "Face Off", "Ghost Hunters", "Ghost Adventures", "Heroes Reborn", "Haven" og "Supernatural". Ja jeg er sku lidt af en serienørd, og disse er kun meget få ud af mange jeg ser.

● Jeg har også fået læst lidt denne måned. Har især nydt bogen "Grey" af E. L. James og "Det der ikke slår os ihjel" af David Lagercrantz er heller ikke helt dårlig. Ville gerne have læst lidt mere, men der var bare så mange ting der fyldte i denne måned, så det blev kun lidt læsning. Men lidt er også bedre end ingenting.

● Har virkelig også nydt mine ture ude i naturen. Det er ikke blevet til så mange ture som jeg ville ønske, men som sagt så har det været en travl måned.

Hvad har jeres favoritter været?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)