Nu er vi klar til Bloggertræffet på Lørdag

Puha... Det har været en lang dag, men den første del af dagen vil I kunne læse om i morgen tror jeg. Skal lige sove på det og se om jeg kan få mine tanker ned på skrift. Til jer der ikke har fulgt ret meget med, så var jeg til mit første møde nede hos psykiateren og jeg kan love jer for at jeg havde nerver på. Og det jeg så fik med hjem og læse på er... det er lidt af en pille at skulle sluge.

Da jeg kom hjem efter mødet kom min elskede søster forbi. Hun ville nemlig gerne være med til at pakke goodiebags og se lidt af hvordan det er "bag kulisserne". :P Samt lige møde Jeanette inden Bloggertræffet på Lørdag. Som I kan se på billedet, så har vi fået pakket alle goodiebags og de fyldte hele mit spisebord - som altså ikke er særligt lille. Men vi fik plads til det hele. Nu er de klar til dem der kommer. Håber de kan hygge sig med indholdet.

Vi havde så også aftalt at spise sammen nu hvor jeg var så sent hjemme. Jeanette havde lasagne rester med samt lidt til salat. Og hold da op hvor er jeg mæt! Var super hyggeligt med besøg. Har været på i mange timer efter jeg kom hjem, og har faktisk ikke rigtig siddet ned og slappet af før de begge var taget afsted igen. Har faret rundt i lejligheden. Måske for ikke at tænke for meget på psykiater-mødet og den irriterende respons jeg åbenbart har fået fra de gamle (de mener det psykiateren har sagt er løgn og latin for jeg er fejler jo ikke en skid i deres øjne - tak for støtten eller noget). Så for ikke at tænke for meget på det har jeg nok bare sørget for at have noget at lave hele tiden. Det er faktisk først nu her hvor jeg sidder og slapper af med et par YouTube-videoer at jeg kan mærke hvor meget det møde tidligere på dagen har taget på kræfterne.

Nå, men jeg vil slutte af for i dag. Kan være jeg fortæller mere om mødet i morgen.

1 kommentar:

  1. Jeg synes du klarede det godt i dag og ved godt det kostede kræfter, men så er du kørt godt træt og så er jeg sikker på du sover som en lille baby i nat. :D

    Synes faktisk de goodiebags er blevet gode..

    Tak for endnu en skøn dag og fordi du er dig..
    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)