#Blogtober - Hurtige Efterårs & Halloween Negle Designs

Var totalt blank når det kom til hvad jeg skulle lave til indlægget i dag, men kom på idéen at lave lidt negledesigns i forgårs, men nåede ikke rigtig så langt. Prøvede så igen i går, men de blev bare på ingen måde gode. Skulle så skynde mig her i morges så det er måske ikke lige helt som jeg havde tænkt mig de skulle se ud, men fik dem da lavet med en list rystende hånd. Håber I kan se hvor jeg vil hen med dem. *Hehe*

Som sagt så har jeg utroligt mange nerver på i dag, så det kan også ses på de designs jeg har lavet. Men det er så blevet en blanding af Efterår og Halloween-designs. Hvis de bliver lavet med større koncentration kan de blive virkelig fede, så hvis I har mod på at tage udfordringen op, så skal I være velkommen. :D


1 kommentar:

  1. Mine negle knæk cancer negle er selvfølgelig allerede smadret, håber jeg når gøre noget nyt inden lørdag. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)