En Ny Fantasy Serie er Startet

Jeg er stor fan af bøger der omhandler magi, vampyrer, engle, varulve, hekse og det paranormale. Jeg elsker selvfølgelig også at læse de gængse kærligheds-romaner, krimier og lidt mere realistiske historier, men er der noget der ligger mit hjerte dybt og altid har gjort det, så er det fantasy. Og det var der en forfatter der havde fanget og derefter skrev en mail til mig for noget tid siden. Hun mente nemlig at hendes nye serie lige ville være noget for mig.

Serien hedder "Lysets Kvinder" og første bog i serien der lige er udkommet hedder, som billederne viser, "Helbrederen". Det er Marie-Louise Rønning der er forfatteren til denne bog og serie, som jeg virkelig ikke kan vente med at læse mere af nu efter at have færdiggjort denne lækre lille sag! Jeg havde svært ved at ligge den fra mig og det er da også blevet til et par meget lange nætter inden jeg med et stort smil på læberne kunne vende sidste side i bogen. Nu sidder jeg så bare tilbage med "jeg-vil-have-mere"-følelsen og kan mærke utålmodigheden røre på sig i mit indre og bankende fantasy-elskende hjerte.

Vi følger Victoria som bor sammen med sine søstre (dog ikke biologiske) i Hillerød. Hun er lidt en enspænder og har kun én rigtig ven, Emil, som til irritation for Victoria er ret glad for hende - på mere end venskabelig plan. Men Victoria kan ikke gengælde hans følelser - hendes liv er alt for kompliceret. Hun lever nemlig i en verden hvor vampyrer, engle og hekse eksisterer. Hun jagter det onde (her inkl. vampyrer) og beskytter de uskyldige sammen med sine søstre. De er blevet velsignet af en engel og kæmper for Lyset - de er Lysets Kvinder.

Men uventede gæster bosætter sig i Hillerød og Victoria står nu i et dilemma. Vampyrer er startet på hendes skole. Men det viser sig ikke at være hent almindelige vampyrer. Der er noget ved dem der er anderledes. Og hvad sker der med hende selv? Mystiske kræfter bevæger på sig i hendes indre og hun bliver mere og mere i tvivl om hvem og hvad hun er. Hvorfor føler hun sig så tiltrukket af denne mystiske vampyr? Hvorfor kender alle andre til hendes oprindelse men ikke hende selv? Hvem er det der står i vejen for at give hende de svar? Vil hun nogensinde få dem?


Jeg vil ikke afsløre for meget, så jeg lader det være ved det, men hold da nu op hvor har det været underholdende at læse om Victoria's og Matthew's gnidninger og følelser for hinanden og deres rejse imod opklaringen af deres fælles historie. Jeg har især nydt at kunne få lov til at læse det fra begge deres synspunkter og få skrællet små lag af løget stille og roligt for at få opklaret mere og mere. Men jeg sidder nu tilbage med en masse ubesvaret spørgsmål og det gør at jeg virkelig ikke kan vente med at få lov til at læse den efterfølgende bog. Det kunne godt se ud som om dette bliver endnu en serie jeg bare bliver nødt til at følge.

Jeg bliver nødt til at rose Marie-Louise Rønning for denne bog. Hun har virkelig en fantastisk måde at skrive på og måde at beskrive tingene på så man kan forestille sig det uden besvær og leve sig ind i tingene. Og så elsker jeg simpelthen bare genren. Så mange tak til hende for at introducere mig for hendes nye serie. :D En serie jeg med garanti vil kunne anbefale alle andre der også har et lille fantasy-hjerte der banker inde bag brystkassen.

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)