Andre Fantastiske Jule Kalendere (En gave hver dag!)

Nu har I haft mulighed for at vinde en "Bland-Selv-Julekalender" her på bloggen, jeg har vist jer en lækker te-kalender jeg skal teste igennem hele December måned og sidst men ikke mindst, så får I lov til at se hvordan jeg selv har lavet min egen pakkekalender i år i starten af December. Tre meget fine former for julekalendere/pakkekalendere, men der findes jo MANGE flere.

Der er et utal af chokoladekalendere i butikkerne og på nettet og nogen er de sædvanlige, men så er der også de lidt mere specielle med luksuschokolade, karamel og endda lakrids. Ja der er næsten ikke grænser for hvad der efterhånden bliver lavet. Og der er selvfølgelig også dem hvor der kun gemmer sig små billeder i, men det er efterhånden ikke rigtig dem der har børns og voksnes interesse. Vi kan godt lide at sætte tænderne i noget eller få noget i hænderne vi kan bruge. Derfor vil jeg i dag komme med idéer til andre kalendere man kan købe i sidste øjeblik.

The Body Shop har igen i år nogle lækre julekalendere på banen, og jeg er såååå misundelig på dem der er så heldige at få en af dem. Jeg har nemlig læst mig frem til at de har nogle af produkterne fra deres nye "Glazed Apple"-serie i dem. Jeg købte en håndcreme til Bloggertræffet i Oktober og hold da nu op hvor dufter den bare godt! Så jeg ville ikke have noget imod at få nogle flere ting i den serie. *Hehe*

Men de har som sagt julekalendere på markedet igen i år og den findes i en almindelig udgave og i en deluxe-udgave. Den almindelige koster 700 kr og deluxe-udgaven koster 900 kr.

Matas har i år hele 3 forskellige pakkekalendere man kan vælge imellem. Der er en klassisk som koster 599 kr - I denne er der hele 14 ting jeg godt kunne bruge. :P (Ja man kan se indholdet i dem alle inde på deres hjemmeside) Nogle ret lækre ting må jeg sige, og det er noget stort set alle kan bruge. Den de kalder Lux koster 999 kr og er med de lidt mere lækre og luksus-agtige ting. I denne er der til gengæld ikke så mange ting jeg kunne tænke mig. Tror det kan tælles på en hånd. Men der er man jo så forskellige. Men de ting jeg så godt kunne tænke mig derfra er så også virkelig lækre.
Deres Advent kalender koster 599 kr som den almindelige og indeholder faktisk kun én ting jeg måske kunne bruge, men der er så et par ting i hver pakke.

Yves Rocher vil også meget gerne være med når det kommer til disse pakkekalendere og de har en god blanding af produkter i deres sortiment, så man kan her få muligheden for at prøve meget forskelligt af - ting man måske endda ikke selv ville have overvejet at købe. Og denne pakkekalender er blevet sammensat af sæsonens absolutte musthaves og kundefavoritter. Spændende. Og man kan jo håbe at de har valgt at inkludere nogle af deres nye jule-produkter for i år, for dem jeg har købt hjem er virkelig lækre!

Denne koster 599 kr og der følger snor med så man kan hænge pakkerne op. Og så er 21 ud af 24 produkter i full-size. Se dét er sku lækkert!

Pure Green Shop er helt ny for mig. Kendte ikke til den før jeg besluttede mig for at kigge efter idéer til julekalendere. Jeg faldt for konceptet - både det økologiske, men også det at der er så mange forskellige at vælge imellem. Der er en almindelig og en luksusudgave både til kvinder, mænd og børn, der er en til den søde tand og så er der en med delikatesser. Lyder virkelig interessant. Smut ind på deres site for at læse nærmere om det.

Pakkekalender.dk er også ny for mig. Her har du forskellige kategorier du kan vælge imellem, og derefter kan du gå ind og vælge aldersgruppen. Det er ret smart. Her er du dog låst til det de har valgt til den specifikke julekalender - medmindre du vælger at gå ind under de kategorier hvor du kan købe ting enkeltvis og så selv pakke dem ind når du får dem hjem.

Er du ikke så meget til alle de andre, men mere en der går meget op i dine negle, så kunne en som den fra Ciaté måske være noget. Den kommer endda med "Kiss Collective Liquid Velvet Trio"-læbeprodukterne gratis oveni. Tre virkelig flotte lipglosses, som jeg faktisk er lidt nysgerrig efter at kigge nærmere på.

Men selve kalenderen indeholder 17 mini paint pot lakker, 3 mini nail treatments, 2 decorative nail toppers, en mini Crystal Nail file og en full size Paint Pot i en farve der er valgt til netop denne sæson.

Denne koster £49.00 inde på deres site og det svarer sådan ca til 520 kr rundt regnet.


4 kommentarer:

 1. jeg var fristet til at tage Yves Rocher's, men efter skuffelsen af Matas og maaaange ubrugelige produkter, så skal jeg ikke bruge så mange penge på sådan en kalender.. men den der Lakrids kalender har bülow var rigtig god sidste år, hehe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg også haft kigget på, men nu har jeg lavet min egen slik-pakkekalender. :P

   Slet
 2. The body shop har dog 3 kalendre :) gik og samlede tingene i en kurv, så folk kunne skimme hvilke ting der er i, hvis de havde lyst (er i praktik der pt) :) gad godt nok godt have en! Men men men, lidt for meget for min pengepung ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. I know, men man kan kun få 2 på deres hjemmeside. :D Men ville så gerne have en af dem. Også selvom jeg ikke kan bruge størstedelen af det.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)