En Fast Tradition til Bloggertræffet

Noget af det vi gerne ville gentage til dette års bloggertræf var at vi ville lave et deltagerpas til alle deltagerne og det betød så også at vi skulle finde nogle nøglesnore. Første gang sendte MaxFactor nogen med, men i år stod vi og manglede. Vi kontaktede flere forskellige firmaer uden held, men så fik vi pludselig et svar fra Babadut.dk om at de da selvfølgelig gerne ville være med. Og hvor var vi dog glade for det - ikke mindst fordi vi selvfølgelig stod og manglede nogen, men også fordi de har den service at de laver personlig tekst på deres. Se det var jo noget vi kan lide. :D Så vi valgte at der skulle stå #BloggerTræfDK på dem, da det jo er vores hashtag.

Og hvor er de dog bare blevet fine! De er en del tyndere end dem fra første træf, men synes faktisk det er en fordel. De er lavet i et blødere materiale og så er der ikke den der irriterende spænde midt på som irriterer i nakken. Så jeg er virkelig tilfreds og hvor er jeg taknemmelig for at de ville sponsorere disse fine nøglesnore. Så nu kunne hver en deltager få deres deltagerpas - de blev også en smule mindre end første gang, men synes ikke det gjorde det store.

#BloggerTræfDK

2 kommentarer:

 1. De er rigtigt fine. Jeg kan bedst lide dem der er lidt tynde i det, som dem her. Og vil faktisk også helst have dem med plastspænde i. I mit hoved virker de mere sikre... som om man kunne blive kvalt i dem uden. Selvom det nok er et levn fra min barndom som klatreged :-P

  Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nok mere sikre med spændet men de er godt nok irriterende at have på :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)