BY-K har igen forkælet os

Første gang vi arrangerede et bloggertræf var BY-K også på sponsorlisten og de ville gerne være med igen i år. Det var vi selvfølgelig virkelig glade for, for deres lakker er virkelig lækre! De har ændret en smule på deres flasker siden sidst - nu er de høje og slanke hvor de før var tykke og lave. Ved ikke om det er deres nye design, men dem vi fik tilsendt denne gang var altså i en anden flaske. Farverne er en del af deres Efterårs kollektion og jeg må sige at de virkelig er smukke. De to jeg har her er "Go-Around" og "Pull Up".

Den orange faldt jeg for lige med det samme. Det er den perfekte Efterårs farve og så er den simpelthen så smuk på. Det er dog ikke en jeg vil bruge ret meget, men på denne tid af året er den perfekt. Derudover så var der denne smukke støvede lilla farve. Igen en farve jeg vil kalde perfekt til Efteråret, men denne kan også bruges til Vinter og i Sommer/Forår perioden.

Sidst men ikke mindst, så havde de også sendt en neglelakfjerner med til alle deltagerne. Se det var en dejlig overraskelse. Man kan aldrig få nok neglelakfjerner.

#BloggerTræfDK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)