Et forslag til den te-elskende person i Julen

I Oktober måned søgte jeg efter forskellige kalendere jeg kunne få hjem og skrive om i julen her på bloggen. Da jeg har lavet min egen chokolade/slik-pakkekalender, så var det ikke den type kalendere jeg søgte efter, men andre med lækre ting til ganen, makeup, skønhedsprodukter osv. Alt havde interesse. Men jeg ville heller ikke ende med at sidde med alt for mange, så det gjorde ikke det store at jeg valgte rigtig mange fra igen pga fx prisen. Men jeg fik kontakt til ét firma som jeg var meget nysgerrig på, og de var så søde at sende en af deres julekalendere.

Det er denne I ser på billederne og det er en Te-julekalender fra HyggeDrik.dk. Der er 13 forskellige smagsvarianter gemt i disse små søde pakker og der er 25 da kalenderen er lavet i England. Selvom pakkerne er lukket, så dufter hele kalenderen skønt af forskellige te-varianter og jeg kan ikke vente med at skulle tage hul på den. Glæder mig til at jeg kan sidde og nyde en kop varm te hver dag og nyde den sammen med hvad der nu gemmer sig af lækre ting i min egen hjemmelavede pakkekalender. ;)

Men I vil altså høre om denne kalender i hele 25 dage i December måned. Den koster kun 99 kr. Er det noget for jer, så smut ind og køb den hjem til Julen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)