Så blev det Weekend!

Så blev det langt om længe weekend. Det har været en hård uge, og dagen i dag har jeg faktisk haft frygtet lidt. Jeg havde et møde hos psykiateren i morges og jeg var et nervevrag da jeg kørte dernedad. Jeg var nervøs for hvad mine besvarelser i mit medbragte spørgeskema ville konkludere, og så var jeg også lidt nervøs for hvad han ellers havde oppe i ærmet til mig. Der var dog ikke så meget i det i dag, andet end at han snakkede om at det nok ser ud som om jeg har ADHD/ADD sammen med de andre psykiske lidelser jeg har, samt at han vil have mig i behandling for PTSD. Han er dog ikke sikker på at behandlingen virker hvis det viser sig at jeg har noget ADHD/ADD som kan gå ind og blokere lidt for mine følelser. Svært at forklare, men vi prøver os stille og roligt frem uden medicin indtil jeg har fået den endelige diagnose.

Så det tager en smule på kræfterne og tankemylderet oppe i hovedet er så sandelig heller ikke blevet mindre. Det gør det derfor også til en dårlig idé at jeg laver så mange aftaler som jeg gør, samt at jeg sætter mig selv igang med at lave så mange ting her til bloggen. Men jeg nyder at arbejde på bloggen! Det er mit fristed. Jeg vil ikke give afkald på det. Så må bare prøve at have et lidt mere afslappet forhold til det samt at sige "Det er okay hvis jeg ikke når det hele i dag". For jeg når jo ikke mere end det jeg gør. Så ro på. :D

Nu er det så weekend og jeg skal hygge resten af aftenen med at lave en playliste til jul og læse lidt videre i min bog. Så naboerne må lige finde sig i at der bliver hørt de gamle juleklassikere som "Last Christmas" af Wham, "Jul på Vimmersvej" af Bamse og "Så' Det Jul" af den kære Kim Larsen - og denne sang har jeg faktisk aldrig selv hørt før, men den er hyggelig. Så hvis de ikke var i julestemning før, så hjælper jeg dem en smule på vej i aften. *Haha* Er det ikke bare sødt af mig?

3 kommentarer:

 1. Jeg synes du klare det godt søde og det er helt okay hvis du springer nogle indlæg over.
  Ønsker kun at du har det godt og at du passer på dig selv.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Vil jeg ikke for jeg glæder mig til at skrive dem og om de ting jeg skal vise i de indlæg. :D Så jeg bliver nødt til at presse mig selv lidt.

   Slet
 2. Jeg har PTSD og har med tiden lært at "mig dage" er vigtig for mig, for at jeg kan samle energi og være noget for min mand. - Mig dage er dage hvor jeg forkæler mig selv med fodbad, osv. Da jeg havde om PTSD på min uddannelse blev jeg bevist om at min kost spiller en rolle, da for store udsving i mit blodsukker får det hele til at ramle for mig. For mig har DAT og kognitiv terapi hjulpet mig til en tålelig hverdag. - At det har hjulpet mig er ikke sikkert det hjælper dig, men det skader aldrig at være åben for nye muligheder. :-)
  Det er ok at have dage, hvor energien ikke er den største og du derfor ikke skriver et indlæg en dag eller to. Kan læseren ikke leve med det, så det deres problem ;-)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)