Min Første WallSticker nogensinde!

Jeg havde faktisk svoret at jeg aldrig ville købe mig selv et wallsticker da jeg synes det er lidt.... tacky!? Jeg synes faktisk det er lidt kikset at have på sine vægge, men det er jo bare min mening. Nogen synes de er super fine og har en masse af dem. Jeg er bare ikke til det. Så jeg var lidt i tvivl om om jeg overhovedet ville bruge det gavekort som WallStickerLand havde sponsoreret til vores goodiebags til bloggertræffet. Jeg tænkte på at give det væk i en giveaway, men så blev jeg alligevel en smule nysgerrig. Jeg kunne jo finde et eller andet til min dør? Så det var det jeg gjorde. Fandt noget jeg kan klistre ude på døren, som folk så ser når de kommer og banker på - sådan lidt for sjov, men også for at se hvordan kvaliteten er og om det er noget jeg kan anbefale jer derude.

Fik rengjort overfladen på døren, tørret den helt ren og så var det tid til at påføre "klistermærket". Det var super simpelt og det virker faktisk til at være i en ret god kvalitet. Og som I kan se, så er det en ret simpel wallsticker jeg har valgt, men perfekt til en dør. Den inviterer nemlig alle mine gæster velkommen. Så jeg er faktisk ret tilfreds med resultatet. Det er dog stadig ikke noget jeg vil have inde i lejligheden, men ude på hoveddøren er det super fint.

#BloggerTræfDK

1 kommentar:

  1. Ej hvor er det blevet fint søde.. dejligt at du fandt noget som kunne bruges. :P

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)