Tid til at klippe det tørre hår af

I går da jeg gik i seng, besluttede jeg mig for at mit hår skulle klippes lige så snart jeg stod op i morges. Spidserne var simpelthen så tørre og jeg har i over en måned nu forsøgt at redde dem en smule med olier osv og ikke brugt glattejern overhovedet, men det har ikke gjort nogen forskel. Så det var på tide at acceptere at jeg måtte tilbage til en af de mere kortere frisurer. Det er selvfølgelig ikke super kort, men det er kortere end jeg normalt klipper det til. Nu føles det tykkere til trods for at jeg stort set ikke har noget hår på hovedet og det ser så meget sundere ud. Dog har jeg nu sygt meget lyst til at farve det mørkt igen. *Suk*

Har været travlt optaget af småting herhjemme i dag udover de 7 min jeg brugte på at hente en pakke på posthuset. Og hvad sker der i de 7 min? UPS kommer med en pakke med min søsters og min julegave til de gamle. Hvor TYPISK!!! På fucking 7 min? Hvordan kan det overhovedet ske? Hvordan kan jeg være så uheldig? *Haha* Håber de kommer igen i morgen.

Har ikke lavet ret meget andet faktisk. Havde heller ikke det store planlagt. Det ser dog anderledes ud i morgen. Har så meget jeg skal nå, men så bliver det også rart at kunne holde weekend uden planer. :D Så kan jeg bruge en masse tid på at brainstorme til julekalenderen her til bloggen. Mangler nemlig en masse idéer til indlæg. Hvad kunne I egentlig tænke jer?

Nå, jeg vil lige tage opvasken, smutte ind i sofaen under et tæppe og nyde noget serie. :D

2 kommentarer:

 1. Jule-zendoodle vil jeg rigtig gerne se til jul.
  Og så ville jeg rigtig gerne se dig bage noget julet.. ha ha..
  Og sidst men ikke mindst.. se os på december tur, hvad vi så end finder på.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Der bliver ikke bagt noget. Det er spild af penge fordi det aldrig lykkedes mig. ;)
   December-turen kan jeg nok godt finde plads til i julekalenderen.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)