Ny Max Factor Mascara & Lash Curler

Max Factor var igen i år med til at smide lidt lækkert i vores goodiebags til bloggertræffet og det var vi selvfølgelig rigtig glade for. Jeg var især glad for at se at de havde sendt en mascara med igen i år. Jeg har haft kigget på denne og været tæt på at købe den flere gange, så det var da dejligt at jeg fik den på denne måde.

Derudover sendte de også en vippebukker med, som jeg er liiiiidt nervøs for at teste. Jeg fik en med i min Goodiebox også for nogle måneder siden, men har ikke fået taget mig sammen til at teste den endnu, så.. jeg tænkte at nu skulle det altså være. Tester denne fra Max Factor i dag.

Inden jeg kommer til den, så vil jeg da lige påpege at vi også fik en pincet og en neglefil med fra dem. Jeg har et par pincetter efterhånden, men kan aldrig finde dem, så endnu en er kun godt for mig. Så har jeg jo altid en liggende et eller andet sted. *Hehe* Og en neglefil er også meget nyttig - især når man som jeg har meget skrøbelige negle pga. psoriasis og derfor har negle der smuldrer, flækker og bare generelt er pisse irriterende hele tiden. Så der slibes en del når de begynder at rive i mit tøj og alt andet. Så mange tak for det.

Nu til test af mascara og vippebukker. *Giiiisp*

Vippebukkeren har ingen effekt haft for mig. Jeg ville dog heller ikke trykke virkelig hårdt om vipperne da jeg ville være bange for at de ville blive skåret over. Men jeg pressede længe og der skete stort set intet. Mine vipper er også i forvejen ret buede så det er sku nok derfor jeg ikke kan se den store forskel. *Hehe*

Mascaraen derimod gør hvad den lover. Den giver en masse fylde når man layer den op - altså påfører den et par gange. Og selve børsten er jeg også ret imponeret over. Det er en af de der gummibørster jeg før i tiden hadede som pesten, men som jeg efterhånden er blevet ret glad for. Og de små "pigge" er stive hvilket gør at de tager rigtig godt fat om vipperne og ligger mascaraen pænt og jævnt. Så jeg er fan. :D

Så mange tak til Max Factor for disse lækre ting.

#BloggerTræfDK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)