Tid til at slappe lidt af

Dagen startede med at være meget grå og nu skinner solen en smule igennem skyerne. Det beskriver meget godt selve dagen for mig indtil videre. Morgenen var nemlig ikke ligefrem den bedste. Jeg blev vækket et par gange i nat ved at Cosmo kaster op, så mig op af sengen og ind og rense guldtæppe. *Suk* Kunne han da ikke bare have gjort det i gangen eller på et af de andre gulve der bare kunne tørres af? Så ja jeg fik ikke sovet ret godt i nat, og det betød også at jeg slet ikke hørte vækkeuret da jeg så skulle op. Havde ikke noget super vigtigt jeg skulle nå i dag, men det er lidt irriterende at man mister et par timer på den måde.

Fik dog ordnet nogle småting og var hjemme til at tage imod et par julegaver. Nu mangler jeg kun at modtage 2 pakker med julegaver og så håber jeg snart at kunne få bestilt den sidste hjem. Vil så gerne nå det inden December. :D Og udover de pakker var der også en til mig. Bøger! Så nu kan jeg komme igang med den bog jeg så gerne vil læse - nemlig "Isla og Jagten på Lykke" af Stephanie Perkins. Glæder mig til at læne mig tilbage her inden længe og bare læse resten af aftenen. I morgen går det nemlig løs med en masse, samt at jeg skal ned forbi de gamle efter noget gavepapir så jeg kan begynde at pakke julegaverne ind. Skal også lige have fundet nogle simple opskrifter på julelækkerier, da jeg vil prøve at lave lidt lækkert i December måned.

Er I ved at være klar til December og Julen?

2 kommentarer:

 1. Jeg er overhovedet ikke klar, ville ønske jeg var foran, men føler mig bagud.. Synes bare der har været så meget med bloggertræffet osv.. håber jeg finder lidt mere ro snart så jeg kan få styr på det..

  Hvis du mangler nogle lette julegodter at lave kan jeg anbefale de der rocky road jeg lavede sidste år.. de er super nemme og smager bare så godt. Skal helst sikkert lave dem igen i år. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har taget mange kræfter og tid. Men det er også derfor jeg har været nødt til at presse mig selv lidt for at få det ordnet, da jeg ikke vil stresse for meget i December da jeg får rigeligt travlt i den måned også.

   Rocky road har jeg på listen over ting jeg skal prøve.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)