Alle mine The Hunger Games Makeup Looks

Tænk sig at der skulle gå næsten 4 år før jeg fik gjort denne look-serie færdig. Det er faktisk for dårligt. *Hehe* Men tror simpelthen det har været fordi andet fangede min opmærksomhed flere gange og så kom jeg helt fra det at lave disse looks. Men nu par part 2 af den sidste The Hunger Games film premiere i dag, så tænkte at jeg ville vise dem alle sammen samlet. Fik lavet de sidste to jeg manglede her i weekenden så jeg kunne nå at blive færdig. Nogle af dem ville jeg nok have lavet andetledes i dag hvis jeg skulle lave det om - det vælger jeg dog ikke at gøre, da jeg har andre looks planlagt det næste lange stykke tid. ;) Så I må nøjes med de gamle og de nyere. Men det er nu også meget sjovt at se tilbage på. Men hold da nu op hvor savner jeg min gamle favorit-mascara, for hvor så mine vipper dog bare fantastiske ud! Håber snart jeg kan finde den billigt et sted. :D
Se flere billeder af de forskellige looks:
Capitol ● District 1District 2District 3District 4District 5District 6District 7
District 8District 9District 10District 11District 12District 13

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)