Bath Bombs Haul fra LaLuc.dk

Jeg har altid elsket at se Lush Hauls på YouTube og har været misundelig på folk der har badekar og kan gøre brug af de mange lækre bath bombs, men jeg har faktisk haft et par stykker af de små i løbet af året, som jeg har fundet ud af at jeg kan bruge i fodbad. Det ville selvfølgelig være helt vildt fantastisk med et badekar, men det får jeg ikke så længe jeg bor her. Så jeg er altid på udkig efter nogle lækre bath bombs i små størrelser, men de store kan også bruges da de jo kan flækkes og deles til flere gange. Og se lige hvad jeg fik hentet nede i byen i går!

Da jeg kom ud på badeværelset i morges duftede der virkelig godt takket være disse skønheder. Det er, som overskriften også siger, mine bath bombs fra LaLuc.dk. Det er et lille familieforetagende som åbnede op for deres webshop i Oktober måned. Alle produkter er håndlavet, hvilket jeg synes er ekstra fint da det gør det en del mere specielt. Produkterne er fra det engelske firma "Bomb Cosmetics", som jeg har hørt om en gang tidligere på året. Så da jeg fik at vide det var de produkter de solgte, så var jeg solgt. *Haha* De har både Bath Blasters, Bath Cupcakes, Creamers og Body Butters, så der er lidt til en hver smag.

Jeg har selv fået to Bath Blasters, en Bath Cupcake og en Creamer hjem.

Den første Bath Blaster er en der hedder "Azure Skies". Jeg faldt for udseendet af den og de beskriver duften således: "En træagtig duft med forfriskende blad noter og blomsterduft af alpevioler og liljekonval , hvilende på en lækker træ base af figen og cedertræ opvarmes af strejf af rav og kokos." Det lyder simpelthen bare så fantastisk! Den dufter også frisk og jeg elsker at der er en krydret duft over den også.

Den anden Bath Blaster er en der hedder "Lime & Coconut". Denne faldt jeg igen for pga. udseendet, men beskrivelsen af duften lød også virkelig interessant. "Et citrus hjerte bestående af lime, citron og grapefrugt kombineret med en cremet sødme af kokos is." Denne var jeg utroligt spændt på og hold da op hvor synes jeg den dufter godt! Det er den perfekte Sommer-duft. Frisk pga. citrusfrugterne men også sød takket være duften af kokos. Jeg er fan!

Den næste i rækken er en Bath Cupcake, som I nok har gætter jer til pga. udseendet. Den hedder "Raspberry Riptide" og beskrives således: "En frisk grøn duft blandet med røde frugter, hindbær og druer, med et strejf af blåbær og saftige pærer. Afsluttes med sødme fra vanille og karamel." Det er den sødeste lille cupcake og der er endda blevet tilføjet fint glimmer på toppen. Yaijs!!!! Lige noget der går direkte i mit glitter-elskende hjerte. :D Dette er igen en rigtig fin Sommer-duft og jeg er virkelig imponeret over den kombination af dufte de har puttet i denne.

Den sidste er en Creamer og denne hedder "Gold-linger". Denne valgte jeg fordi jeg synes den næsten har det perfekte udseende til Julen. Hvid med stjerner og kugler. Hvis den skulle være 100% perfekt efter mit hjerte, så havde det været sølv i stedet for guld, men det er jo bare en smagssag. Men duften! OMG! "En træagtig blomsterduft åbnes med citron og appelsin, efterfulgt af en buket af jasmin, Gardenia, Rose og lavendel på en base af patchouli, sandeltræ og musk." Dette er... Duften! Denne må helt klart være min favorit. Den er så skøn! Den træ- og musk-agtige duft er jo en jeg er ret stor fan af, og når den blandes med citrus og lavendel så er det bare en drøm. Aih men jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg har valgt denne. Kunne være skønt med et stort lager af disse små kugler. Tør jo næsten ikke tage den i brug. Så forsvinder den jo! *Hahahah*


Som I nok kan fornemme, så er jeg ret imponeret over disse produkter fra LaLuc.dk, og jeg kan varmt anbefale dem til jer derude. Og det bedste ved det hele er at de faktisk er ret billige i forholden til så mange andre man kan få på markedet. Så giv dem endelig et kig og prøv et par af deres produkter. :D Tjek eventuelt også deres Facebook-side, hvor der løbende er konkurrencer hvor man kan vinde nogle af deres produkter. Jeg vil i hvert fald selv holde øje med dem. :D For jeg skal da helt klart prøve at vinde nogle ting. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)