#BlogXMas - Mine Jule Duftlys i år

Det burde efterhånden ikke komme som nogen overraskelse at jeg ELSKER duftlys. :D Forestil jer at det er lidt mørkt udenfor, ens stue er lyst helt op af skønne stearinlys - gerne et par duftlys - man er iført en lækker og varm strik og putter under et tæppe med en kop varm kakao/te/kaffe, lidt lækkert til ganen og så har man en hyggelig julefilm kørende på TV eller sidder med en rigtig god tyk bog. Dét er for mig den perfekte aften! Og det er stort set sådan min aften ser ud lige nu. Putter i sofaen under et tæppe imens jeg sidder med min julekalender-te og computeren på skødet imens alt det andet sker omkring mig.

Når det kommer til duftlysene, så har jeg fået samlet mig en lille samling af slagsen som jeg synes passer perfekt til årstiden og Julen. Havde jeg haft råd og mulighed for at få fingrene i flere, så havde jeg helt klart købt nogle af de populære af slagsen fra Amerika, men dem må jeg nøjes med at drømme om. Synes dog alligevel at jeg har fundet en del lækre herhjemme.

Disse tre duftlys er alle fra H&M og jeg købte dem på tilbud, så de kostede mig kun 20 kr stykket. Det kan jeg godt lige overleve. :D Og de dufter overraskende godt. De har ikke en kraftig duft, og de er ikke så tydelige når man kommer ind i det rum de står, så disse vil være perfekte til dem der ikke er så meget for kraftige duftlys.

Det næste her er af mærket Bolsius, og det er lys Føtex og Bilka fx forhandler med, men de har ikke dette lys her i min lokale Føtex og Bilka i Odense kommer jeg sjældent ind i. Så den søde Marissa købte dette for mig og havde det med til mig da vi var til Bloggertræf i Oktober. Det er jo det perfekte Jule-duftlys. :D Og det dufter skønt! Har haft det stående af flere omgange og duften spreder sig skønt til hele stuen. Jeg er stor fan af dette. Så mange tak til søde Marissa for at skaffe dette til mig. De koster ca 50 kr.

Disse to er fra HyggeCandles og jeg elsker simpelthen de lys de har. De har godt nok kun 4 indtil videre, men jeg har dem alle og jeg... ja jeg elsker dem. De dufter virkelig lækkert og har en kraftig duft, så man kan dufte dem selvom de ikke står tændt. De koster 50 kr, så det er for nogen lidt dyre lys - og det kan jeg godt følge dem i. Jeg købte så mine med en rabatkode, så jeg gav ikke så meget for dem. Men jeg synes nu alligevel at de er pengene værd.

Sidst men ikke mindst, så er der et lys fra Joik, som jeg også synes er perfekt til Julen. Det hedder jo også Æble Glögg såå... :P Og det dufter virkelig også bare lækkert. Det er igen et af dem der ikke dufter vildt kraftigt, men det er kraftigere i duften end dem fra H&M. Man kan også dufte det hvis man går forbi det uden det er tændt. Og dét er noget jeg virkelig sætter pris på. Joik's duftlys koster 90 kr, så det er nogle af de mere dyre lys og det er nok ikke nogen jeg kommer til at købe ret mange af, men de er gode, såå... De henvender sig nok mest til folk der gerne vil betale lidt ekstra for et godt duftlys.


Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Silent Night" der er en grøn te med kanel, ingefær, pebermynte og rose blade. Elsker navnet men synes ikke den smager af ret meget og den smag der er synes jeg ikke rigtig om. Så denne te-variation er ikke en af mine favoritter.

Dagens pakkekalender er en lille Lion-bar. Skøn lille snack på en aften hvor man skal sidde og hygge med lidt læsning og måske en film eller to på TV. Og perfekt fordi den ikke er så stor - så er der nemlig plads til den lille saftige gulerodskage jeg købte nede i Brugsen da jeg hentede pakken I kan se på billederne.

Jeg skal tage en beslutning om hvem der skal forkæles med den julegave der dumpede ind med posten fra Colosé. Har lige smugkigget på indholdet og kan se med det samme, at det ikke er produkter jeg selv kommer til at bruge da jeg har rigeligt af den slags i forvejen. Så skal se om jeg kan finde en person jeg synes der fortjener lidt forkælelse. Har allerede en i tankerne, som i forvejen har gjort nogle små ting for mig siden vi begyndte at have et skønt venskab. ;)

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)