#BlogXMas - Jule Negle Designs

Jeg har ikke negle til at rende rundt med flotte juledesigns, men derfor kan jeg sagtens sidde og lege lidt med det alligevel. Har jo disse neglehjul, så har rig mulighed for at lave lidt forskellige designs. Nogle af idéerne er gamle - nogen jeg har lavet tidligere, men der er også nogle nye som jeg har fået inspiration til fra nettet. Og nej jeg har ikke lavet det 100% perfekt, men det er mere for lige at vise dem jeg synes er super fine og som er rigtig festlige til denne årstid.

Jeg er især vild med tre designs - Julemandens mave, Rudolf og Julekagen med glasur. Var mine negle lange nok, så havde jeg helt klart lavet det på mig selv. Men tja.. Nu har jeg i hvert fald givet et par idéer videre til jer. Håber I kan bruge dem til noget.Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Breakfast Special" der er en sort te. Den er ikke noget specielt, men det er en god te. Der er noget earl grey- og kamille-agtigt over den. Lige som jeg kan lide det når det skal være en standard-te. :D
Dagens pakkekalender er en simpel mælkechokolade-stang fra Marabou. Igen ikke noget specielt, men stadig lækker. Perfekt til en trist Mandag hvor alt bare lader til at gå galt.

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)