CDON jeg er SÅ skuffet over jer!

Jeg skal da lige love for at det blev Mandag! Jeg har fået lavet lidt til bloggen og så skulle jeg ned i byen efter en pakke der var blevet sendt til mig. I får indholdet at se i morgen. Og da jeg alligevel var dernede købte jeg en julegave mere til min søster. For ved I hvad? Min søsters julegave - en af dem i hvert fald - jeg købte fra CDON i November, har jeg ventet på at høre mere omkring i en to ugers tid. Har endda haft kontakt til en via chat for at høre om det nu også var det rigtige jeg havde bestilt, og der fik jeg at vide, at alt var som det skulle være. Så jeg har bare ventet på at status ville rykke fra "Ikke afsendt" til "Afsendt", men intet er sket.

Det begyndte efterhånden at virke lidt fishy fordi den stod som værende på lager da jeg bestilte den, så det burde ikke tage så lang tid at få den sendt afsted. I dag modtager jeg så en mail og håber det er mailen der vil fortælle mig at den er på vej, men fandme så om ikke de skriver at den ikke er på lager, og at de ikke ved hvornår de får den hjem igen. WTF!?!?!?! Det kunne I sku da godt have givet besked om da jeg bestilte den! Så nu har jeg siddet og ventet i over to uger på noget jeg så ikke får hjem til Jul alligevel, som jeg kunne have bestilt et andet sted, hvis jeg havde fået besked om problemet. Men nææææh nej.. Man lader da bare sine kunder sidde og vente og selvfølgelig trækker de penge med det samme. Det gør andre sku da først den dag det bliver sendt afsted! Ja det er sku sidste gang jeg handler hos dem. Føj hvor burde de skamme sig!

Men jeg fik så købt en backup her til Jul, og så må vi håbe at min bestilling kommer i det nye år (gerne Januar) så min søster kan få den i fødselsdagsgave i stedet for. Hvis ikke så vil jeg fandme have mine penge tilbage tak! For fanden hvor er jeg gal! Håber dog hun også kan bruge det jeg fandt til hende i dag. :D Synes selv det er en ret fin gave.

Så ja det har virkelig været Mandag med stort M! Men sluttede da dagen af med lidt julehygge i fællesrummet i kælderen. Viceværten ringede og spurgte om jeg kiggede ned, da han og en af de andre stod dernede og lavede juledekorationer. Så jeg smuttede lige derned og fik også lavet en juledekoration til mig selv. Men hvor skal jeg have den stående? Cosmo gnasker jo i sådan noget. *Haha* Så den står lige nu ude i gangen. :P

Godt så.. Inden dette bliver til en halv roman, så vil jeg slutte af. Sidder med en peel-off maske i krydderen, stener YouTube-videoer og så vil jeg hygge med min bog inden sengetid. :) Håber I har haft en bedre start på ugen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)