Tester - The Candy Palette fra Sleek Makeup

Jeg har aldrig før ejet noget makeup fra Sleek Makeup, men har set mange blogge om det og mange YouTubere snakke om det, så da jeg fik muligheden for at få en af deres farverige paletter hjem og teste, så greb jeg chancen. Den jeg har hedder "Candy" og var en af de sidste My-Beauty.dk havde på deres site. Eller jeg har faktisk begge de paletter de lå inde med. Den sidste får I nemlig mulighed for at vinde denne uge. Så hold godt øje med bloggen. ;)

Jeg har for ikke så længe siden testet en anden palette jeg også fik inde fra My-Beauty og den var/er jeg meget imponeret over, så jeg så frem til at se om denne kunne leve lige så meget op til det. Derfor har jeg testet den og lavet et par looks med den, som I får lov til at se i dette indlæg.

Pigmenteringen i denne palette er faktisk okay. Det er ikke en af de bedste, men jeg lavede disse swatches uden primer, og der afgiver de okay med farve alligevel. Man kan jo gøre farverne kraftigere ved at bruge primer eller ved at fugte sin makeupbrush en smule ved brug.

Der er, som I kan se, 12 øjenskygger i denne palette og de er alle meget farverige, men der er også en perlemorhvid og en sort, som kan gøre de andre lidt mere brugervenlige hvis man bruger dem sammen med dem. Det er en blanding af matte og shimmer øjenskygger så der er lidt forskelligt at lege med.

Kraftige farver som disse kan godt skræmme en del væk, men I behøver ikke være så bange for at bruge lidt farve. Jeg vil her vise jer et par looks hvor jeg kun har brugt denne palette og stadig gjort det meget hverdagsvenligt. :)


Øjenskygger brugt: Flump, Parma Violet, Mint Cream, Pear Drop, Cream Soda og Liquorice

Øjenskygger brugt: Bubble Gum, Blue Fizzle, Cream Soda og Liquorice

Jeg synes faktisk at denne palette er rigtig fin og der er mange interessante farver i den. En skam de ikke har flere på lager, men I kan som sagt vinde en her på bloggen i løbet af ugen. Så hold øjnene åben. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)